‘Talkshow Linda de Mol erg voorspelbaar’

De talkshow van Linda de Mol is zeer voorspelbaar en bovendien oogt het decor erg goedkoop. Dat schrijft columnist Martijn Simons vandaag op Volkskrant.nl. Simons is niet te spreken over de interviews. “Die zijn van een voorspelbare voorspelbaarheid. Het gros van de vragen begint met iets wat de stagiaire van Linda uit de knipselmap heeft opgedoken: ‘Je hebt ooit gezegd dat…’ En dan vertelt de BN’er het nog een keer, maar niemand let op, want iedereen kent het al.

Het programma is dan ook weinig spannend, vindt hij. “Het publiek reageert lauwtjes op wat er gebeurt, zoals je reageert op je grootmoeder, die elke verjaardag weer met hetzelfde verhaal op de proppen komt: uit beleefdheid en omdat je er nu eenmaal bent.”

Daarnaast vindt hij het zomerse decor er nep uitzien en is hij gefascineerd door de bewerkte lippen van De Mol. “Het is het spannendste element van het programma, maar niettemin een beetje mager voor een talkshow die bijna anderhalf uur (!) duurt.

Tv-recensent Marcel Peereboom Voller van De Telegraaf was eerder deze week ook weinig enthousiast over de talkshow. “Zowel de interviewster als de kijker missen de spontaniteit, verrassing en actualiteit van een rechtstreekse uitzending“, zei hij.

Linda’s Zomerweek is deze week elke werkdag te zien op RTL 4. De afgelopen dagen begon de show steeds om half tien, maar vanwege X Factor begint de laatste aflevering vanavond, met Brigitte Kaandorp en Gordon, om half elf.

Het programma is een succes met elke dag meer dan een miljoen kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen