Herboren Nance weer ‘in de flow’

Foto: Elvin BoerNa de zware operatie in februari, lijkt Nance er langzamerhand weer helemaal bovenop te komen. “Ik voel dat ik weer in de flow kom“, aldus de artieste. Waar ze de voorbije jaren vooral druk was met presenteren, richt ze zich na haar ontslag bij SBS 6 vooral op muziek. Vanavond lanceert ze haar dancelied Higher, waarvoor ze samenwerkte met de twee mannen achter de Jockeyboys. “Door mijn ontslag en daarna mijn ziekenhuisopname ben ik in mijn kern veranderd.”

Bijna had Nance er heel anders bijgezeten. Vlak voor de spoedoperatie in februari bleek ze er ernstig aan toe te zijn. “Ik bleek een thoracale hernia te hebben. Het is een wonder dat het niet is uitgemond in een dwarslaesie. Ik heb een engeltje op mijn schouder gehad.

Ze kroop door het oog door de naald en voelt zich beter dan ooit. “Vroeger kon ik slechter tegen drukte, nu kan ik beter relativeren. Ik ben net een champagnefles: ik bruis en kan niet wachten totdat de kurk eraf gaat. Ik voel me herboren.”

Ik ben er écht klaar voor weer mijn vleugels uit te slaan en zo hoog mogelijk te vliegen.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen