Herboren Nance weer ‘in de flow’

Geplaatst op vr 28 jun 2013 om 14:15

Foto: Elvin BoerNa de zware operatie in februari, lijkt Nance er langzamerhand weer helemaal bovenop te komen. “Ik voel dat ik weer in de flow kom“, aldus de artieste. Waar ze de voorbije jaren vooral druk was met presenteren, richt ze zich na haar ontslag bij SBS 6 vooral op muziek. Vanavond lanceert ze haar dancelied Higher, waarvoor ze samenwerkte met de twee mannen achter de Jockeyboys. “Door mijn ontslag en daarna mijn ziekenhuisopname ben ik in mijn kern veranderd.”

Bijna had Nance er heel anders bijgezeten. Vlak voor de spoedoperatie in februari bleek ze er ernstig aan toe te zijn. “Ik bleek een thoracale hernia te hebben. Het is een wonder dat het niet is uitgemond in een dwarslaesie. Ik heb een engeltje op mijn schouder gehad.

Ze kroop door het oog door de naald en voelt zich beter dan ooit. “Vroeger kon ik slechter tegen drukte, nu kan ik beter relativeren. Ik ben net een champagnefles: ik bruis en kan niet wachten totdat de kurk eraf gaat. Ik voel me herboren.”

Ik ben er écht klaar voor weer mijn vleugels uit te slaan en zo hoog mogelijk te vliegen.”
19 Reacties op “Herboren Nance weer ‘in de flow’”


 1. Pepijn

  Een overbodig nummer in de overvolle hilversum-vijver.

 2. Rob

  Mevrouw wordt ontslagen den denkt dan gelijk maar zangeres te kunnen worden. Alles om in de picture te blijven. Zo kan ik nog vele voorbeelden noemen.

 3. Eva

  Hahahaha Rob jij bent de leukste thuis he? Misschien moet je Nance even googelen….

 4. johnon

  Ja dat bedoel ik. Mensen brullen maar iets , wat werkelijk nergens op slaat… Rob de allesweter… HAHA

 5. Ernst

  Hahahaha @rob doe je research

 6. Tsja

  Ze kroop door het oog door de naald.

  dus…

 7. AnZoRadio™

  Ja mensen, Nance heeft meer noten op haar zang :-)

 8. Peter

  Gun haar wel een comeback op televisie. Het is altijd een leuke vrouw geweest en een goed in haar presenteren. Zij was met Gerard Joling een leuk team bij SBS, met dat ijsprogramma en Popstars. De Wendy en Martijn van SBS.

 9. Michael

  Nu nog werk :P

 10. Keesje

  @Rob, doe idd even research voordat je van dat soort domme reacties geeft…

  En ja, ik gun het haar ook! Wie weet wordt het ook nog wat, ik help het haar hopen ;)

 11. Jan

  @Keesje je geeft zelf domme reacties. Ze is vroeger zangeres geweest, maar heeft niet eens hits gehad. Dus zingen kan ze niet

 12. MichaelV

  @ Jan: jij was ongetwijfeld in 1993 al te zuur om los te gaan op de hit “Slave to the Music” van Twenty4Seven, mét Nance in the leadzang. Overigens: zelfs al had Nance geen hits gescoord, dan nog zegt dat niets over haar zangkwaliteiten.
  Over onnozele reacties gesproken: ouwe zemelaar :P

 13. Mario

  Nance heeft zowel met Twenty4Seven als solo diverse hits gescoord in het verleden. Sla de oude Top 40-s er maar op na. Mensen zeggen hier zo vaak lukraak onzinnige dingen zonder dat ze op feiten zijn berust.

 14. Anonymous

  Love Is & Big Brother Is Watching You waren redelijk grote solo hits van Nance.. Wat een onzin hierboven!

 15. Anonymous

  Slechte kwaliteit filmpje maar blijft leuk.. In die tijd een gigantische hit.. http://www.youtube.com/watch?v=TCriMxXj7Zo

 16. Anoniem

  @Jan, Slave to the music was zelfs een wereldhit. Hoe kun je nou reageren als je niet weet waar het over gaat?

 17. BREEKIEBREEK

  NENS WAS HET NIET EENS MET HAAR, OVERIGENS ZEER TERECHTE, ONTSLAG BIJ SBS. ZE WAS ZIEK, ZWAK, MISSELIJK DIT EN DAT. ZE WAS ZELFS BIJNA DEAUD, TENMINSTE ALS JE NENS MOEST GELOVEN. EN OPEENS, HOPPAAAA, PLOTS IS ZE WEER OPGESTAAN EN ONDANKS HAAR (BIJNA ZOGENAAMDE) DEAUD OF ZIEKTEN ETC ETC IS ZE NIET VERGETEN OM HAAR MARKETING-MASJIENTJE NOG MAAR EENS AAN TE ZWENGELEN. HOPELIJK VOOR DE LAATSTE MAAL.

 18. Manuela

  BREEKIEBREEK,

  Moet duidelijk nog aan zijn/haar Nederlands gaan werken.
  Zo wordt ’t namelijk niets!

 19. Annastisia von Beaverhouse

  Nou, flo dan weg!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.