Bridget en Patty: ‘Jeroen Pauw verdient wel boven norm’

Geplaatst op vr 28 jun 2013 om 12:38

Het is volgens Shownieuws-diva’s Bridget Maasland en Patty Brard niet helemaal terecht dat Jeroen Pauw roept dat hij de salarisnorm voor ‘uniek talent’ niet overschrijdt. “Jeroen Pauw zit daar toch gewoon ver boven“, aldus Maasland. Brard is het ermee eens. “Laten we elkaar geen mietje noemen. Het is natuurlijk gewoon zo dat iedereen een eigen productiemaatschappij heeft, zodat ze met hun directe salaris inderdaad aan die Balkenendenorm kunnen voldoen.”

Het is dan ook wat onzinnig dat Pauw zich niet aangesproken voelt door het moreel appel van staatssecretaris Sander Dekker (Media), die wil dat topverdieners bij de Publieke Omroep salaris inleveren, vindt Brard. “Hij heeft gewoon een bv’tje en een productiemaatschappij ernaast.

Je kunt mij niet wijs maken dat die man 144.000 euro per jaar krijgt om elke avond daar live te zitten. Dat gaat gewoon niet.

Pauw zei zich gisteren niet aangesproken te voelen door Dekker. “Ik lees dat ik toch meer dan de Balkenende-norm verdien. Ik doe een moreel appel op de werkgever om dat dan ein-de-lijk eens over te maken..
12 Reacties op “Bridget en Patty: ‘Jeroen Pauw verdient wel boven norm’”


 1. Maurice

  Dat heet ondernemerschap

 2. johanna

  Nou? Dan is dat toch gewoon slim van die Pauw?
  Ik proef hier enige jaloezie…

 3. Den Draaiert Joost

  Nou voor 144.000 ga ik zelfs 8 avonden per week daar zitten hoor.

 4. Hans

  Ik snap überhaupt niet dat ze hem geld aanbieden, voor niets zou hij er ook gaan zitten. Journalistieke macht wordt door hem veel belangrijker gevonden.

 5. Anoniem

  Hij heeft gelijk ook nog,dit willen ze toch dat ze via de achterdeur hun salaris opkrikken.

 6. iVon

  Waar bemoeien die twee zich mee. Jaloers misschien.

  Als ze het zo goed weten dat iedereen een eigen productiemaatschappij heeft, vraag ik mij af, hebben ze die zelf dan ook.

 7. markvw

  “Je kunt mij niet wijs maken dat die man 144.000 euro per jaar krijgt om elke avond daar live te zitten. Dat gaat gewoon niet”

  Dat gaat gewoon niet, kan iemand mij uitleggen waarom dat niet gaat

 8. BRAAK

  De linkse maffia vult zijn zakken dag na dag na dag!!!

 9. Trudie

  Het zou beter zijn om een betere verhouding te krijgen met wat er aan het programma uitgegeven wordt. Ook de verhouding met andere mede tv makers. En dat bedoel ik dan publiek en commercieel.

 10. Anoniem

  Hoezo is 144.000 veel? Dat zijn in het bedrijfsleven hele normale bedragen op zijn leeftijd. En dan heb ik het niet over CEO’s van grote bedrijven want die verdienen een veelvoud daarvan.

 11. Arne

  Jaloers.. jaloers, laten we elkaar geen mietje noemen, Patty en zeker Bridget zitten ook wel boven de Balkenende-norm. Het is niet echt sierlijk van Pauw om te doen laten lijken dat hij qua inkomen onder de norm zit, terwijl evident is dat dit niet het geval is.

 12. Anoniem

  heeft die brard nou nog steeds niet door hoe dom en nep ze is? en van een verbazingwekkende vulgaire extravagantie waar jeroen pauw ver boven staat?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.