Robin Thicke in finale X Factor

De Amerikaanse zanger Robin Thicke treedt vrijdagavond op in de finale van X Factor op RTL 4. Hij zal de hit Blurred Lines ten gehore brengen. Dat heeft het programma gisteren bekendgemaakt. Thicke scoorde wereldwijd een hit met Blurred Lines. Op de single is ook Pharell Williams te horen, maar zijn komst is niet aangekondigd. Het lijkt erop dat Thicke de song dus alleen komt performen in de eindstrijd, waarin de groep B-Brave, Haris en Adriaan elkaars concurrenten zijn.

Afgelopen vrijdag was de halve finale van X Factor te zien op RTL 4. Daar keken bijna 1,4 miljoen mensen naar.

De finale van X Factor is volgende week te zien na de zomercliff van Goede Tijden Slechte Tijden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen