MAX met opvolger Moeder Ik Wil Bij De Revue

Omroep MAX komt dan wel niet met een vervolg, maar wel met een opvolger van haar hitserie Moeder Ik Wil Bij De Revue. Dat zegt MAX-baas Jan Slagter vandaag in AD. Moeder Ik Wil Bij De Revue was een groot succes, maar Slagter wilde de serie niet uitkauwen. Nu komt hij met een opvolger. “Het is geen direct vervolg. Het wordt een ander verhaal in hetzelfde genre. Dus het speelt zich net als Moeder af in de jaren 60, is nostalgisch van aard en er komen waarschijnlijk ook weer liedjes in voor.” 

Moeder Ik Wil Bij De Revue was één van de drie programma’s die deze maand in de race was voor een Zilveren Nipkowschijf. De hoofdprijs ging uiteindelijk naar de documentaire Het Nieuwe Rijksmuseum.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen