Linda de Mol verplettert Knevel en Van den Brink

Linda de Mol is vrijdag met gemak over Knevel & Van den Brink heen gegaan. Haar talkshow Linda’s Zomerweek deed 1,2 miljoen kijkers op RTL 4, terwijl de EO-mannen gelijktijdig slechts 682.000 kijkers trokken op Nederland 1. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Mol was deze week vijf werkdagen lang te zien met Linda’s Zomerweek. De eerste vier shows waren te zien van half tien tot elf, maar de show van vrijdag stond vanwege X Factor tussen half elf en twaalf.

Knevel & Van den Brink, dat tussen elf en twaalf te zien is, scoorde ver beneden haar eigen gemiddelde. Van maandag tot en met donderdag scoorden de EO’ers gemiddeld ongeveer 900.000 kijkers.

Linda’s Zomerweek heeft de hele week vrij constant gescoord. De meest bekeken aflevering was die van dinsdag met 1,3 miljoen kijkers. De openingsaflevering was met 1,1 miljoen kijkers de minst bekeken.

Hoewel de talkshow een groot succes was voor RTL 4, is het tv-evenement geen echte kijkcijferknaller geworden.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen