Patty Brard sloopt Chazia Mourali

Chazia Mourali heeft geen zelfspot, voelt zich verheven boven anderen en is zo bleek als maar kan. Dat schrijft Patty Brard in haar column in Weekend. Brard en Mourali hadden afgelopen weekend opnames voor de nieuwe Ranking the Stars. “Ze is nog steeds zo enorm lang van stof dat het zweet over je rug gutst bij de gedachte hoe dit in hemelsnaam draaglijk gemonteerd moet worden voor de kijker. Totaal geen zelfspot, beetje petite en bleek als het spook van de opera.” 

Mourali wordt volgens Brard al boos als je haar naam verkeerd uitspreekt. “Fonetisch is het SjaaZiaa en niet Sjasja en daar wordt iedereen door haar altijd aan herinnerd.

Bovendien gedraagt Mourali zich als een professor, vindt ze. “Mevrouw Mourali is half Frans en heeft de taal ook gestudeerd. Daarom gaat zij in een chambre d’hôte op vakantie, dat noem je geen hotelletje, draagt ze haute couture en dat is zeker geen oude Sheila de Vries-creatie en heeft zij graag een Edith Piaf-make-up, terwijl ze dikke zwarte eyeliner bedoelt.”

Allemaal niet erg, maar hoe kan het in hemelsnaam zijn dat je jezelf omdat je gestudeerd hebt zo verheven voelt boven de rest van het televisieplebs?

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen