Jochem van Gelder denkt aan serieuze programma’s

Jochem van Gelder is druk aan het nadenken over dingen die hij na de zomer kan gaan doen bij SBS 6. Dat vertelt de presentator in weekblad Party. Het hoeft volgens Van Gelder niet per se met kinderen te maken te hebben. “Ik ga nieuwe dingen doen en waarschijnlijk ook dingen die mensen niet zo snel van mij verwachten. Wellicht ook wat serieuzere programma’s die niet direct met kinderen hebben te maken. Hoewel ik dat wel graag doe en heel leuk vind“, vertelt de presentator. 

Toch wil hij niet jarenlang bij het thema kinderen blijven hangen. “Het is niet verkeerd om eens wat anders te proberen en die ruimte is er nu.

Inmiddels is Van Gelder 50 geworden. “Nou ja, het klinkt natuurlijk wel oud. Echt leuk is dat niet, want je wil jong zijn, dat wil iedereen.

Maar mijn hart zegt dat ik op de helft van mijn leven ben. Maar als ik daar langer over nadenk, is de kans natuurlijk groter dat dat niet zo is.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen