AD vond talkshow Linda ‘helemaal niet zo slecht’

Geplaatst op za 29 jun 2013 om 13:15

Foto: RTLAD-recensent Angela de Jong vindt het wat overdreven dat er zo veel negatieve kritiek is op Linda’s Zomerweek, de show die Linda de Mol afgelopen week presenteerde. Dat schrijft ze vandaag in de krant. De Jong heeft in tegenstelling tot De Telegraaf en De Volkskrant wel genoten van de veel bekeken RTL 4-show. “Ik durf het bijna niet te zeggen na alle vernietigende kritieken die ik afgelopen dagen her en der las, maar ik vond Linda’s Zomerweek helemaal niet zo saai of slecht.

Het programma kabbelde inderdaad af en toe, maar slaagde er vooral in een gezellige, zomerse talkshow te zijn, vindt De Jong. “Je kwam als kijker heel wat dingen te weten di eje bij een hyperverantwoord avondje Zomergasten niet hoort.

Gezien de kijkcijfers, die steevast het miljoen of hoger aantikken, kan een vervolg op Linda’s Zomerweek niet uitblijven“, verwacht ze.
31 Reacties op “AD vond talkshow Linda ‘helemaal niet zo slecht’”


 1. Mark

  Ik vond het ook niet zo slecht hoor! Soms zelfs genoten

 2. ricardo

  Ik vond het ook een leuk programma.
  Het hoeft niet altijd maar diepzinnig te zijn. Als het gezellig is en af en toe gelachen kan worden vind ik het ook wel eens leuk.

 3. jasper

  Angela de Jong vind alles goed, zij durft niet kritisch te zijn en schrijft onbenullige stukjes waar niemand op zit te wachten.

 4. Rogier, Amsterdam

  Linda’s Zomerweek scoorde redelijk dankzij het ontbreken van echte concurrentie en de populariteit van Linda. Maar het programma had zoveel beter gekund. Dit is een 1 op 1 kopie van DE ZWOELE STAD van AT5, alleen dan langer. Mocht het worden voortgezet, dan vooral een betere combinatie van gasten en de gesprekken wat meer larderen met beeldmateriaal of iets wat wat lucht geeft, want (met name door de te lange lengte) trok het nogal eens.

 5. Ome Joop

  Erg goedkoop in elkaar gezet zonder bijzondere gasten.

  Heb niet de nieuwe tv gids, nou herhalingen, dus mensen tv kan uit.

  Hoe krijgen ze het voor elkaar iedere dag binidorm b. en de lama’s.

  En bij de meeste mensen staat 4 op vast.

  Vreemd is wel, als ik mensen op werk spreek ze niet naar rtl hebben gekeken.

  Jammer dat als Ziggo en vooral UPC hoge bedragen rekenen voor een extra zender pakket.
  Film 1, slechte films, HBO is goed, maar 15 euro per maand wel erg duur.

  Maar daar is digitale tv voor uitgevonden, lekker de consument uitmelken.

  Mensen hebben genoeg vaste lasten, die gaan niet nog extra zender pakket nemen.

  Het is crisis en mensen houden hun hand op de knip, en gelijk hebben ze.

  Ook internet snelheid wordt door upc niet gehaald, ik heb recht op een snelheid van 25mb op internet, haald net 10 mb.

 6. vinn

  De gasten waren juist goed, niet van die mensen die overal al komen. Alleen als er een vervolg komt zouden ze dit wel door moeten zetten met bijv. Marco Borsato, Ilse de Lange, Sylvie Meis, Estelle Gullit, Angela Groothuizen, Simone Kleinsma, Lone van Roosendaal, Martijn Krabbe etc.

 7. Rene

  15 Euro per maand voor HBO duur? Nee, waar voor z’n geld met die topseries.

 8. Valt wel mee

  Er zijn ongetwijfeld genoeg kijkers die het programma wel leuk vinden en dat is hun goed recht. Ik vind het helemaal niks – en dat mag ik ook vinden.

 9. Borre

  Het was ook helemaal niet slecht.
  Wel irriteerde de reclame me wel erg.
  Bij films trek ik het beter dan tijdens talkshows.

  Voor de zomer een prima programma.

 10. Anoniem

  @Ome Joop, hoezo consument uitmelken? Je bent toch niet verplicht het af te nemen. We hebben het hier niet over primaire levensbehoefte maar over luxe. De Nederlander wil tegenwoordig alles gratis of voor heel weinig.

  En als je het financieel lastig hebt dan is het niet relevant of het 15 of 5 euro kost want dan moet je het uberhaupt niet nemen en je geld aan eten en drinken uitgeven.

 11. Mark

  Ik vond het ook geeen slecht progamma sterker nog ik heb er van genoten

 12. Wsp

  ik vond elke aflevering leuk, alleen sommige gasten zijn niet geschikt voor zulke shows. Maar dan voorl het feit dat er 1 boeiende gast was, en 1 niet boeiende gast.

  Gister was een top aflevering met Brigitte Kaandorp, maar was het jammer dat Gorden er naast zat, (die zelf meent dat ie zelf spot heeft, maar daar was gister bar weinig van te merken). Ook de Aflevering met Anouk was gewedlig, maar ik heb minder met Thijl (al vond ik het Dinsdag wel mee vallen)

  En ik snap bij goed niet waarom een Jadino? er komt zitten, vreselijk ventje. Maar goed dat zullen mensen dan ook wel weer denken bij Brigitte Kaandorp.

  Als er volgend jaar een vervolg komt, graag niet, Maar dan ook niet Jan Kooijman… Dan liever Arie Boomsma

 13. ach ja

  Ik vond het ook lang zo vreselijk niet als de meeste mensen. Met name de aflevering met Paul de Leeuw en Euvgenia Parakhina was sterk. Een mooie balans tussen humor en diepgang.

 14. Tiffany

  Aan de reactie’s te zien heb ik niets gemist heerlijk naar sbs gekeken
  Wij houden natuurlijk niet van rtl4:) bagger zender en albert maar roepen om half10 moet je maar tv gaan kijken ja natuurlijk albert maar niet op rtl4

 15. iVon

  Ach beste @Tiffany iedereen zijn smaak.

  Maar dat Albert geroepen heeft dat we om half 10 naar de TV (RTL4) moesten kijken is onzin. Ik kijk elke avond naar Boulevard, ja helaas voor u, maar ik kijk nou eenmaal wel graag naar RTL4, ik kan mij hooguit 1x herinneren dat Albert gezegd heeft dat we “moesten” kijken naar het programma van Linda, dat was op/voor de 1ste uitzendavond. Daar is niets mis mee, doe je als collega’s onder elkaar.

  Kijkt u fijn naar SBS6, die “spelen” elke dag het spel monopoly, in HvNL en kijken naar Shownieuws met o.a. onze aller (relnicht) Evert Santegoeds, zo komen we de zomer wel door :)

 16. Lies

  Bagger, maar dat was te verwachten. De Nederlandse Oprah heeft in tegenstelling tot de Amerikaanse weinig in de pap te brokkelen qua intelligentie, ook is ze niet in staat om hedendaagse problemen in onze samenleving te herkennen of bespreken. Jesus Christ nodig eens een gast uit die met zijn of haar poten in de modder staat. Die BN’ers kennen we nu wel.
  Jandino met zijn verhaal over armoede en zijn stukje appel. Als je dat niet snapt, dan zal het nooit wat worden.

 17. Paul Omst

  wat een compliment in nederland, je show was helemaal niet zo slecht!

 18. Rik

  Ik snap niet dat ze morgen meteen weer met een herhaling komen, of is dit het beste van?

 19. BRAAK

  Televisie voor de hersendode middenmoot van deze verpauperde maatschappij. Hoe is het mogelijk dat volwassen mensen in debat gaan over deze vorm van televisiemaken van een zus van de grootste hork in televisieland. Hoe halen jullie het in je hoofd om hier een woord aan vuil te maken en zelfs een waardeoordeel uit te spreken over dit hopeloze klets programma wat op de radio thuishoort en absoluut niet op de buis.

 20. Anoniem

  @BRAAK, hahaha, grappig. Het is veel moeilijk om een interview voor de radio te doen dan op televisie.

 21. Anoniem

  @BRAAK
  Hoe halen de mensen het in hun hoofd om hier maar een woord aan vuil te maken, dit zijn jou woorden. En dan geef je zelf wel je mening over dit programma.
  En wat WEER een trieste opmerking: televisie voor de hersendode middenmoot.
  Ik snap niet dat jij het dan nog over een verpauperde maatschappij durft te hebben.

 22. Freek S

  @BRAAK;
  De pot verwijt de ketel. Zoek maar op wat ik daar mee bedoel!
  En stik niet in je eigen BRAAKsel, hahahaha

 23. peter1

  @Braak, U heeft wel een punt, de kijker wordt hersendood gemaakt met simpele televisie, dat komt omdat men ook niet vermoeid wil worden met een documentaire of wetenschappelijk programma en dergelijke, en kijken al weer uit wanneer IHVH THE VOICE en dergelijke weer op de buis komt
  Ook de Jeugd wordt steeds dommer, halen op school geen voldoendes meer,
  en het enigste wat de jeugd nog interesseert is hun i phone ,GTST en de mp3 speler!, en willen beroemd worden zoals hun pop idolen!
  Ook goede lectuur is in de boekenkast zul je bij de jeugd niet vinden!
  Het beeld dat u schetst is waar, en is rampzalig voor Nederland

 24. Bep

  Niet 1 keer gezien.

 25. Peter

  Hoe kan ik TV-resencent worden? Ik ben van mening dat ik interessantere stukjes kan tikken dan deze inhoudsloze theemuts van het AD.

 26. BRAAK

  Dank voor uw verstandige reactie peter1, men moet kennis nemen van zaken om er over te kunnen oordelen en ik beschouw het geleuter van Anonymous en Freek s dan ook als het overbekende verweer van hen die zich aangesproken voelen, zij zijn het hoofdbestanddeel van de hersendode middenmoot. Zij spelen op de man een hebben verder geen wezenlijke bijdragen geleverd in dit geneuzel.

 27. Anoniem

  Als je het leuk vinden dat mensen de hele avond over zichzelf praten was het goed,maar dat is niet mijn keus om naar te kijken.

 28. Anoniem

  @Peter, denk je echt dat een recensie uit één korte quote bestaat?

 29. Que

  @Peter1 10.36: Ik ben het met je eens dat het niveau aardig gezakt is, maar om nou de commerciële televisie de schuld te geven. Dan kunnen we daar N1 ook toe rekenen, want daar wordt enkel hersenloze amusement en de nodige huilprogramma’s uitgezonden. Nee Petertje, da’s een beetje raar geredeneerd.

  Zullen we het eens hebben over het intellectuele niveau van de toekomstige leraren/docenten (M/V)? Het is een feit dat zij niet eens in staat zijn om goed te rekenen en/of een zin foutloos te schrijven. En die mensen moeten de jeugd gaan onderwijzen?

  Ik ben geen D66-er, maar in deze (nee, ik schrijf niet volgens het groene boekje) geef ik Alexander P. groot gelijk dat hij zich hier hard voor maakt.

  Oh ja, het is niet “enigste”, maar “enige”! Naar ik aanneem weet je het verschil tussen deze twee woorden?

 30. Pien

  Ik vond de setting en het decor wel een beetje kitsch..
  Maar ja, dit was dan ook de Linda op je beeldscherm..

 31. Anoniem

  @ BRAAK 15.20
  En wil jij beweren dat jij wel een wezenlijke bijdrage geleverd hebt in dit geneuzel?? Door mensen alleen maar te beledigen?
  En sneu voor jou, ik ben geen doorsnee-kijker, want ik kijk amper tv, en al helemaal geen Nederlandse zenders.
  Het gaat mij er om dat jij en vele anderen op deze site zo verschrikkelijk neerbuigend zijn. Wie ben jij om mensen hersendode middenmoot te noemen.
  En dan durf je ook nog te zeuren dat ik op de man speel. Als je hier zulke uitspraken doet, kun je dat verwachten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.