AD vond talkshow Linda ‘helemaal niet zo slecht’

Foto: RTLAD-recensent Angela de Jong vindt het wat overdreven dat er zo veel negatieve kritiek is op Linda’s Zomerweek, de show die Linda de Mol afgelopen week presenteerde. Dat schrijft ze vandaag in de krant. De Jong heeft in tegenstelling tot De Telegraaf en De Volkskrant wel genoten van de veel bekeken RTL 4-show. “Ik durf het bijna niet te zeggen na alle vernietigende kritieken die ik afgelopen dagen her en der las, maar ik vond Linda’s Zomerweek helemaal niet zo saai of slecht.

Het programma kabbelde inderdaad af en toe, maar slaagde er vooral in een gezellige, zomerse talkshow te zijn, vindt De Jong. “Je kwam als kijker heel wat dingen te weten di eje bij een hyperverantwoord avondje Zomergasten niet hoort.

Gezien de kijkcijfers, die steevast het miljoen of hoger aantikken, kan een vervolg op Linda’s Zomerweek niet uitblijven“, verwacht ze.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen