Lisa Lois: ‘Een of ander kind dat talentenjacht won’

Foto: RTLLisa Lois denkt dat ze het als zangeres extra moeilijk heeft door haar X Factor-achtergrond. Dat vertelt ze aan Nu.nl. Lois baalt enigszins van het stempel dat ze opgedrukt heeft gekregen. “Voor veel mensen ben je toch een of ander kind dat ooit een talentenjacht gewonnen heeft. Die nemen je niet serieus. Maar ik vind niet dat ik er minder recht op heb. Je moet er echt wel wat voor doen. Ik werk er ontzettend hard voor, net zoals zijzelf. Waarom zou ik dan minder zijn? Alleen vanwege het opstapje?

Na X Factor heeft Loïs zich lange tijd ellendig gevoeld. “Natuurlijk weet je van te voren dat het zo is, maar uiteindelijk sta je er helemaal alleen voor. Daar had ik het erg moeilijk mee. Alles was zo overweldigend allemaal.

Nu voelt ze zich goed. “Ik zou het gewoon echt tof vinden als ik uiteindelijk volledig geaccepteerd word.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen