Katja Schuurman terug naar BNN

Foto: BNNKatja Römer-Schuurman keert terug op de buis bij BNN. Samen met Ruben Nicolai gaat ze een nieuw seizoen van Versus presenteren. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Schuurman stond in 2005 aan de wieg van de Versus-series met Katja vs Bridget. De afgelopen drie seizoenen deed Nicolai de versus-show samen met Sophie Hilbrand. “Een nieuw seizoen van Versus, ik ben er he-le-maal klaar voor! Hoe ik het vind om tegen Katja te strijden? Welke Katja? Zegt me niks“, zegt hij.

Schuurman heeft er zin in. “Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een aflevering Versus heb verloren, op een verdwaalde aflevering tegen Bridget na misschien. Het is alweer een paar jaar geleden, maar die heb ik gebruikt om me opnieuw op te laden. Ik kom sterker terug dan ooit.”

Ruben vs Katja is vanaf 28 oktober iedere maandag om 21.30 uur te zien bij BNN op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen