Jeroen Pauw ontkent topsalaris

Jeroen Pauw vindt het opmerkelijk dat zijn naam veelvuldig wordt genoemd in de berichtgeving over het morele appel van staatssecretaris Dekker (Media), die wil dat topverdieners bij de Publieke Omroep salaris inleveren. Dat laat hij blijken op Twitter. Pauw hoort naar eigen zeggen niet bij de topverdieners. “Ik lees dat ik toch meer dan de Balkenende-norm verdien. Ik doe een moreel appel op de werkgever om dat dan ein-de-lijk eens over te maken..“, zo laat de talkshowhost weten. 

In tijden dat er veel ontslagen vallen bij de Publieke Omroep, is het volgens Dekker ongepast dat presentatoren met enorme salarissen niet inleveren. Op de voorpagina van De Telegraaf deed hij hen vanochtend een morele oproep.

Andere namen die worden genoemd zijn onder meer die van Antoinette Hertsenberg en Matthijs van Nieuwkerk.

 

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen