Johnny de Mol aan de slag bij RTL 4

Geplaatst op za 29 jun 2013 om 9:55

Johnny de Mol heeft een tweejarig contract getekend bij RTL 4. Zijn eerste programma is SynDROOM, waarin hij dromen van verstandelijk beperkten helpt te realiseren. Dat heeft de tv-zender laten weten. RTL-programmabaas Erland Galjaard is blij met de komst van De Mol. “Johnny de Mol acteert in series, weet als tv-maker hele gevoelige zaken prachtig in beeld te brengen en stelt als interviewer zijn gasten dermate op hun gemak dat de kijker hen echt beter leert kennen“, zegt hij. 

De Mol is afkomstig van SBS 6, de tv-zender van zijn vader John de Mol. Voor SBS maakte hij ook een programma met verstandelijk gehandicapten, namelijk Down Met Johnny.

Hij is talentvol, veelzijdig en daarmee weer een aanwinst voor RTL 4“, besluit Galjaard.
24 Reacties op “Johnny de Mol aan de slag bij RTL 4”


 1. Anoniem

  Dit betekent dus dat al die mensjes die denken dat Linda naar SBS gaat het gewoon fout hebben.

  Zelfs de Molletjes weten dat SBS gewoon niks is en wordt.

 2. Far-Above-Zero

  Johnny de Mol is ongetwijfeld een aardige sympathieke knul wiens enige, verder onschuldige hobby het aflebberen van zo veel mogelijk showbizz blondjes is.
  Maar is hij een groot talent, zoals bv. zijn moeder ? In de hele verste verte niet, de middelmaat is nog te hoog gegrepen.
  Het triomfalisme gisteren van Erland Galjaard die stuiterend van opwinding door zijn kantoor ging deed van ergernis mijn tenen de verkeerde kant op krullen. Hij was duidelijk zo in zijn nopjes dat hij vooral een grote NAAM binnen had gehaald en tegelijkertijd zijn grote concurrent SBS een vernederende hak had gezet.
  Wat een verschrikkelijke, afstotende, onsympathieke zender is dat RTL, niet om aan te gluren en waarvan het vermoeden bestaat dat het voornamelijk op een harde kern van 1.2 miljoen potentiële PVV-kiezers draait.
  Ik verklaar hierbij die prachtige publieke omroep mijn eeuwige steun en trouw en knopje nummer 1 op mijn afstandsbediening heilig.

 3. Anoniem

  Heb je weer je pilletje niet geslikt?

  Er komt allemaal zuur uit je bek.

 4. kraan

  En tijdens het proosten stond het liedje: “It’s a family affair” van Sly and the family stone op. En John en Linda stonden op een afstand te kijken, en zij zagen dat het goed was.

 5. Jan Pan

  hahahahaa far-above-zero ga eens in de mand liggen blaffen. Wat ben jij ongelofelijk zuur en negatief. Krijg je niet genoeg aandacht in real life dat je deze website opzoekt?

 6. Tsja

  @Far-Above-Zero.

  Leuk dat je in je betoog tegen het ‘walgelijke’ RTL de uitspraak ‘Niet om aan te gluren’ gebruikt: Een zin die voortkomt uit een RTL-programma, namelijk Voetbal International…

 7. dynamische dennis

  Goeie marketing keuze van Johnny.. niet de gebruikelijke Erland-champagne maar bier om te toasten voor de foto

  Clever!

 8. k:Alex

  Rtl4 zit al zo vol, Rtl5 is bijna leeg.
  Logisch, dan passen er nog meer mensen op 4.

  En dan maar klagen dat 5 het slecht doet.

 9. Anoniem

  Welke producent gaat dat nieuwe programma maken?

 10. Anoniem

  Die 2 passen wel bij elkaar. Zich Verheven voelen boven alles en iedereen.

 11. Anoniem

  Ja rtl daar zit je dan met een salaris van ver boven 500.000 en een onmogelijk pakket aan eisen. Zijn manager lacht ook weer.

 12. Robert

  Far above zero heeft zero IQ dus blijf maar lekker bij het zinkende schip SBS

 13. Anoniem

  Far under Zero is gefrustreerd.

 14. Freek S

  Johnny is een top gozer, dus een aanwinst voor RTL.

  Zo doorzichtig is het Far Below Zero typetje…
  Dag in , dag uit, dag in, dag uit……………………..

 15. Lies

  Hou op schij uit. Johan Overdevest heeft meer talent in zijn kleine pink…

 16. Potlood

  Johnny de mol…. Mag heel blij zijn met zn vader en moeder.
  Anders was zijn hoogste positie ooit, een vakkenvuller bij de Jumbo.

 17. kritische kijker

  Weer een non talent uit de familie die gepusht wordt maar waar niemand op zit te wachten.

 18. Rik

  Ben niet zo’n fan van Johnny. Snap ook niet wat hij bij een familiezender moet. Heeft toch een hoerig, verwend imago.

 19. BRAAK

  Johnny is een volslagen neuroot die vrouwen behandelt als oud vuil! Algemeen bekend binnen dat smerige wereldje, er is al een keer veel geld betaasld om een aanklacht te voorkomen tegen dit mannetje.

 20. BRAAK

  betaasld is dus betaald

 21. Jan

  Talpa maakt het

 22. Anoniem

  Talpa maakt het? Dat zal Blazhofski leuk vinden. Hetzelfde geintje flikt Talpa dus niet alleen bij sbs. Wat een smerige club is dat toch. Of is dat beklonken tijdens het gesprek tussen john en erland toen erland ging vertellen dat hij met Kohnny bezig is? Wat een grap.

 23. Anoniem

  @Potlood, ach meneer Venter is jaloers.

 24. Hans

  Johny maakt maakt vermakelijke tv, maar vind hem tot nu toe nog niet echt een talent. Zonder zijn connecties in tv land zou hij niet zo makkelijk binnen zijn gekomen. Dat hij naar RTL4 vertrekt is logisch, die zender loopt goed en er zijn betere mogelijkheden om programma’s te plaatsen. SBS6 zit nog in een zoektocht en kan schijnbaar ook nog geen duidelijkheid geven aan Johny. Het is daar nog een wir war volgens mij.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.