Katja Schuurman: ‘Geen vast gezicht BNN’

Foto: TROSKatja Schuurman wordt niet een van de vaste sterren van BNN. Dat benadrukte ze gisteren in De Coen en Sander Show. Donderdag werd bekend dat Schuurman weer aan de slag gaat bij BNN en met maar liefst vier nieuwe tv-programma’s komt, maar een vast contract is er niet. “Ik ben zeg maar niet een van de vaste presentatoren van de vaste stal. Ik ga bijvoorbeeld ook begin volgend jaar voor RTL 4 een grote dramaserie maken en ben ook met hen aan het kijken voor programma’s.” 

Naast een Versus-serie met Ruben Nicolai, 3 Op Reis en een nieuw te ontwikkelen programma gaat ze ook het TV Lab-programma Mag Ik Met Je Mee maken. “Dan ben ik op Schiphol en vraag ik of ik met mensen een paar dagen mee op reis mag.”

Ik heb er ontzettend veel zin in. Het is toch alsof ik nooit ben weggeweest. Er zijn veel nieuwe gezichten, maar ook veel mensen waar ik al met veel plezier heb gewerkt. Het voelt als thuiskomen.

 

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen