Herhalingen De Lama’s blijken kijkcijfersucces

Bijna vijf jaar na haar einde bewijst De Lama’s nog steeds een kijkcijfersucces te zijn. Een lange serie herhalingen van de improvisatieshow is maandag van start gegaan met 548.000 kijkers op Nederland 3. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Lama’s staat deze zomer op het tijdstip van De Wereld Draait Door en doet het al gelijk beter dan de vervangers die Nederland 3 de afgelopen zomers om half acht uitzond, waaronder De Zomer Draait Door, On Air en Half 8 Live.

De score is behoorlijk hoog voor Nederland 3. Geen enkel ander programma wist gisterenavond meer kijkers te boeien op het tv-station. De op een na hoogste score was 338.000 kijkers voor De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

De Lama’s was maandag de nummer drie om half acht. De grote winnaar op dat tijdstip was het Half Acht Nieuws met 1,5 miljoen kijkers op RTL 4, gevolgd door Op Weg Naar Alpe d’Huzes met 599.000 kijkers op Nederland 1.

De improvisatieshow zette een marktaandeel van 10,6 procent neer, terwijl Nederland 3 over de gehele avond op gemiddeld 4,9 procent uitkwam.

Vorige week trok De Wereld Draait Door op hetzelfde tijdstip nog 800.000 kijkers.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen