Robert Jensen blijft weinig bekeken

De talkshow van Robert Jensen blijft weinig bekeken op mannenzender Veronica. Er keken maandag vanaf tien uur ’s avonds 220.000 mensen naar Jensen Laat. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Van alle grote zenders wisten op het tijdstip van Jensen alleen Net5 en RTL 8 een nog kleiner publiek te boeien. Wel doet Jensen het iets beter dan vorige week, toen hij voor het eerst in weken onder de grens van 200.000 kijkers zat op de maandag (195.000 kijkers). 

De comeback van Jensen op de televisie is vrij geruisloos verlopen. Hij begon met twee uitzendingen per week, namelijk op de maandag en de donderdag. De donderdaguitzending werd twee weken geleden geschrapt vanwege lage kijkcijfers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen