Ewout Genemans stopt als AVRO-presentator

Ewout Genemans stopt per 1 januari als presentator bij de AVRO. Hij kan die functie niet langer combineren met het werk voor zijn productiehuis No Pictures Please. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Het is echter niet de enige reden waarom Genemans opstapt. “Ook heeft Ewout aangegeven dat hij graag meer aandacht wil besteden aan het presenteren van volwassen programma’s, iets waar op dit moment geen ruimte voor is bij de AVRO“, aldus een zegsman. 

Genemans, die vanaf 20 augustus nog te zien is met het Junior Songfestival, kijkt terug op een mooie tijd. “Ik werk met erg veel plezier bij de AVRO en kijk met positieve gevoelens terug op de afgelopen periode en de kansen die mij geboden zijn.”

Het Junior Songfestival 2013 is een bijzonder mooie afsluiting van mijn samenwerking met de AVRO en als presentator van jeugdtelevisie. Ik verheug me enorm op de komende periode en de nieuwe ontwikkeling bij No Pictures Please.

Peter Lubbers, Directeur Media bij de AVRO, zegt: “We hebben gezamenlijk besloten om afscheid van elkaar te nemen, omdat beide partijen momenteel andere ambities en mogelijkheden hebben.

We vinden het enorm jammer om een talentvolle en gewaardeerde collega te zien vertrekken, al maak ik me over Ewouts toekomst als presentator en producent totaal geen zorgen.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen