Claudia houdt vertrouwen in Paul de Leeuw

Geplaatst op zo 30 jun 2013 om 11:02

Foto: VARAClaudia de Breij houdt vertrouwen in Paul de Leeuw, ondanks dat hij zijn magie al een tijdje kwijt lijkt te zijn. Dat vertelt de presentatrice in VARAgids. Het is volgens De Breij lastig om een echt goed tv-programma te maken. “Het wordt naar mijn idee vergeten hoe bijzonder het is dat Paul de Leeuw dat zo vaak wél heeft gedaan. De laatste weken zag ik hem bezig, en ik vond het jaloersmakend goed. Paul is al zeker drie keer afgedankt en uit zijn eigen as herrezen, iedere keer dan ervoor.” 

Dat zal hij ongetwijfeld nog eens doen. Misschien niet op de zaterdagavond omdat hij (en volgens hem u ook) toe is aan iets anders, maar stoppen zal hij vast niet. Hoop ik.”

De Breij is momenteel aan het brainstormen voor een gouden tv-idee, waarmee ze De Leeuw zou kunnen opvolgen op de zaterdagavond. Maar die heeft ze nog niet. “Of ik er überhaupt ooit aan begin is dus de vraag.
18 Reacties op “Claudia houdt vertrouwen in Paul de Leeuw”


 1. AnZoRadio™

  Wij van WC Eend…

 2. joost

  Deze mislukte “cabaretiere “, hoodzakelijk optredend voor lege zalen, is op TV geen enkele toegevoegde waarde. Natuurlijk vindt zij de Leeuw goed.
  Ons kent ons nietwaar. levert altijd wel weer geld op!

 3. Ome Frans

  Hoewel ik fan ben van Claudia lijkt zij mij niet de juiste persoon om te scoren op de zaterdagavond.

 4. Storthoop

  Aangezien we het hier hebben over de PO, kunnen we het in plaats van WC-eend, beter hebben over groene zeep. Maar wel hele goeie groene zeep.
  Ik zie noch Leo Fijen, noch Jeroen Pauw, noch Yvon Jaspers, noch Martine van Os dansend, zingend, lachend, scherp, origineel (en dat het liefst allemaal tegelijk) uit de hoek komen. Claudia de Breij heeft dat wel in haar mars. En ja, joost, jij waarschijnlijk ook. Jij zult het weten.

 5. Far-Above-Zero

  Het lijkt er op dat je op zaterdagavond tegenwoordig naar RTL-niveau met leeghoofden-tv moet afdalen om succes te hebben. Vrijdagavond is door RTL gereserveerd om pukkelige pubers te misleiden met “talentenjachten”. Of de publieke omroep daartoe bereid is lijkt mij twijfelachtig.

 6. Norvo

  ” Paul is al zeker drie keer afgedankt en uit zijn eigen as herrezen, iedere keer dan ervoor.”

  … iedere keer beter? slechter? mogen we kiezen?

 7. Peter

  Een zaterdagavondshow? Met Claudia de Breij? Bij voorbaat kansloos.

 8. tjen

  Claudia en Paul hebben één ding gemeen: ze kunnen niet zingen verder wel okee alletwee.

 9. BRAAK

  Leo Fijen, hahahahahah, halleluja!!!

 10. Valt wel mee

  Ik vind Claudia wel leuk en amusant.

 11. John

  Claudia de Breij, de vleesgeworden politiek correcte dame die het allemaal beter weet en wel even zal vertellen wat wij moeten denken. Claudia is NIET geschikt voor de zaterdagavond. Originaliteit heeft zij niet, Paul overigens wel. Ik gruw van het ondermaatse gedrein van dit krengetje. Misschien heeft het kinderdagverblijf nog een plaatsje vrij? Mogen wij verschoond blijven van dit zogenaamde talent? Graag.

 12. Valt wel mee

  Ik vind Claudia erg leuk.

 13. Jojo

  Paul de Leeuw vergeet te vernieuwen, dat is zijn probleem.

 14. Marc E. Putto

  Claudia, de vrouw die behoorlijk wat kan maar het allemaal NET niet heeft…
  En dat NET, dat is evident en cruciaal…dat kan de dame mogelijk opbreken.

 15. Anja

  Ach nee toch , ik dacht al wie zou die persoon toch zijn die Paul nog vertrouwd . Nu weten we het het is Claudia.

 16. Henk

  Veel mensen in omroepland zitten net als veel van onze politici in een ivoren toren. Ze willen niet horen dat de meeste kijkers niet op dergelijke programma`s zitten te wachten en dat het draagvlak voor de NPO als geheel in steeds sneller afbrokkelt. Kijkers beledigen en naar beneden trappen heeft zijn tijd gehad. Begin eens de waarheid en over de liefde te vertellen.

 17. Anja

  @Henk.
  Ik vind jou wel lief hoor. :)

 18. Rogier, Amsterdam

  Aardig van Claudia om het voor haar ‘collega’ op te nemen, maar Paul verrast niet meer. Dat kan ook niet na zoveel decennia amusementsprogramma’s te hebben gepresenteerd. Dan is de koek gewoon op. Het is echt het beste als Paul er enige tijd tussenuit gaat. Niet alleen om zelf creatief op te laden, maar tevens om het publiek weer een beetje hongerig te laten worden naar zijn manier van presenteren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.