Claudia houdt vertrouwen in Paul de Leeuw

Foto: VARAClaudia de Breij houdt vertrouwen in Paul de Leeuw, ondanks dat hij zijn magie al een tijdje kwijt lijkt te zijn. Dat vertelt de presentatrice in VARAgids. Het is volgens De Breij lastig om een echt goed tv-programma te maken. “Het wordt naar mijn idee vergeten hoe bijzonder het is dat Paul de Leeuw dat zo vaak wél heeft gedaan. De laatste weken zag ik hem bezig, en ik vond het jaloersmakend goed. Paul is al zeker drie keer afgedankt en uit zijn eigen as herrezen, iedere keer dan ervoor.” 

Dat zal hij ongetwijfeld nog eens doen. Misschien niet op de zaterdagavond omdat hij (en volgens hem u ook) toe is aan iets anders, maar stoppen zal hij vast niet. Hoop ik.”

De Breij is momenteel aan het brainstormen voor een gouden tv-idee, waarmee ze De Leeuw zou kunnen opvolgen op de zaterdagavond. Maar die heeft ze nog niet. “Of ik er überhaupt ooit aan begin is dus de vraag.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen