Henny Huisman baalt van zomerstop

Henny Huisman vindt het jammer dat de Publieke Omroep weer in de zomerslaap beland is. Dat vertelt de presentator in Story. Balen, vindt Huisman. “Volgens mij wordt in Hilversum veel te veel gepraat over presentatoren die vijf of zeven ton verdienen en die het zogenaamd zo zwaar hebben en daarom drie maanden op vakantie moeten. Waarom moeten ze zeggen: ‘Dag, tot 8 september?’ Dat wekt alleen irritatie bij de kijker. Hilversum moet zwijgen, niet steeds maar de vuile was buiten hangen.

Ook het gebabbel over bezuinigingen hangt de neus van Huisman uit. “Ik hoorde Jan Slagter van Omroep MAX op Radio 1 debatteren over de bezuinigingen in Hilversum. Hij had het over 100 miljoen minder. Mijn moeder snapt niets van dat soort gesprekken.

Veel dingen die in Hilversum gebeuren, begrijpen de mensen toch niet. En dat hoeven ze ook niet. Ze moeten gewoon de radio en de tv kunnen aanzetten en dan krijgen waar ze recht op hebben.”

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen