Inge Ipenburg wil terug op televisie

Inge Ipenburg, die eerder deze maand nog aangaf graag weer in de huid te willen kruipen van Martine Hafkamp in Goede Tijden Slechte Tijden, wil terug op televisie. Dat vertelt ze dit weekend in De Telegraaf. Op de vraag of ze iets mist op tv, zegt ze: “Ja, mezelf! Ik heb veel te lang niet in een serie gezeten. Het lijkt me te gek om dat weer te doen. En ik hou van grote reisprogramma’s zoals Adriaan van Dis ze maakte. Ik zou graag in de voetsporen willen treden van reizigster Alexandrine Tinne.

Ipenburg is gek op televisie. “Ik heb een absolute televisieverslaving, maar kijk ongericht. Ik kijk vooral televisie om mijn hoofd leeg te maken. Op de digitale zender 13th Street kijk ik graag naar Law & order.”

Het meest kijkt ze nog naar kook-tv. “Ik heb anderhalf jaar in Londen gewoond en ben daar verslaafd geraakt aan kookprogramma’s.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen