Afvallen en sketches in nieuwe vooravond SBS 6

Geplaatst op vr 28 jun 2013 om 16:05

SBS 6 komt eind augustus met een nieuwe vooravond. Vaste waarden Hart van Nederland en Shownieuws blijven, terwijl de afvalstrijd The Biggest Loser en de sketch-serie Ik Ook Van Jou worden toegevoegd. Dat heeft SBS vandaag laten weten. SBS heeft veel vertrouwen in de augustusmaand, waarin het nieuwe tv-seizoen zal losbarsten. “In augustus doet SBS vele harten sneller kloppen met een groot aanbod van veel films, nieuwe programma’s en series“, aldus de zendergroep.

Alle ogen zullen gericht zijn op de nieuwe vooravond van SBS 6. The Biggest Loser wordt op dit moment gemaakt door Talpa en draait om mensen die gewicht proberen te verliezen. Ik Ook Van Jou is de Nederlandse versie van de Franse hit Scènes de Ménages.

Op prime time start SBS 6 in augustus met nieuwe seizoenen van Dokter Tinus en Waar Is De Mol. Ook kan de kijker eind augustus inschakelen op nieuwe afleveringen van de zondagtitels Wegmisbruikers en Red Mijn Vakantie.

Zusterzender Net5 gaat in de vooravond Masterchauf Australië uitzenden en komt vanaf 15 augustus met de verborgen camerashow Mobbed, waarin mensen worden verrast met flash mobs.

Veronica komt in augustus vooral met veel filmavonden. “En elke zondagavond is een driedubbele aflevering van Hawaii Five-0 te zien.”
27 Reacties op “Afvallen en sketches in nieuwe vooravond SBS 6”


 1. Simon

  Tijdstippen nog niet bekend?

 2. Bart V.

  vele harten sneller gaan kloppen van dit mooie SBS aanbod.
  -zucht-
  Wie bedenkt er nu zulke teksten ? Mogen we het zelf even bepalen. En het is toch wel erg heel erg met je gesteld als je van het prachtige SBS aanbod vanaf augustus je hart sneller gaat kloppen. (wat medisch gezien trouwens niet erg gezond is) En 3 afleveringen van een Amerikaanse serie achter elkaar op de zondag van Veronica, dat noem ik armoede, gooi er dan maar 5 achter elkaar.

 3. Bart

  Driedubbele aflevering…. Je gaat toch niet de hele avond naar dezelfde serie kijken?

 4. Anoniem

  @Bart, er zijn juist steeds meer mensen die minstens twee afleveringen van dezelfde serie achter elkaar kijken. Men wil niet een week wachten op een volgende aflevering. Eén van de redenen waarom tv series het tegenwoordig zo slecht op tv doen.

 5. Anoniem

  @ Bart Wij kijken soms wel meer afleveringen dan 3. Nu bezig met de serie Homeland.

 6. Michael

  “In augustus doet SBS vele harten sneller kloppen”

  SBS leert het ook nooit he. Hoog van de daken schreeuwen dat ze het beste programma hebben. Let op hoor, de voice-over! Heel Nederland zit weer voor de buis. De kijkavond van heel Nederland is weer begonnen.

  Hetzelfde blaaskaak verhaal als daarvoor. Dat werkt niet SBS! Zo blijf je een campingzender en gaat er niks veranderen.

 7. Keesje

  Michael, als je het zo goed weet begin dan zelf een zender, en als je het echt zo goed kunt zal het vast boven SBS uitkomen! -not-

 8. Peter

  Het zal mij benieuwen of die langverwachte nieuwe vormgeving van SBS ook gelanceerd gaat worden. Zometeen is RTL 4 sneller daarmee dan SBS. Die snappen tenminste wat profileren is….

 9. Super Grover

  Ik mag toch hopen dat het niet The Biggest Loser blijft heten? Dat programma moet een Hollandse titel krijgen!

 10. Anoniem

  Het kwam toch op Tien onder de naam De grote verliezer?

 11. Anoniem

  Hooibouw SBS in 2014 dat ze een beter groter decor hebben voor sterren springen kijk naar la France en deutschland als voorbeeld

 12. Frenkie

  @super grover als je dat ook vindt met Obese en The Voice begrijp ik je punt.

 13. Super Grover

  @Frenkie
  SBS is toch de zender van Holland? Dan komen ze met een Engelse titel! Truus uit Delft denkt dan dat het ‘toch weer zo’n Amerikaans programma’ is, dus gaat er niet automatisch een keer naar kijken. Waarom niet ‘gewoon’ Deal or no Deal en dan met Eddie Zoey? Format is niet geheel afhankelijk van presentator.

 14. Super Grover

  Ohw…ik zie dat het dus al definitief is…: http://www.sbs6.nl/programmas/the-biggest-loser/videos/seizoen-2013/aflevering-1/kandidaten-gezocht-the-biggest-loser

  Big Diet 2.0 aangezien het een dagelijkse variant is?

 15. Rik

  @Super Grover
  Een betoog over een Engelse titel en dan met ‘Deal or no Deal’ aankomen. Beetje krom, niet? En dat is juist een programma dat het van de presentator moet hebben.

 16. piet

  @Michael je heb helemaal gelijk wat je daar zegt.

 17. zomer

  http://www.adverterenbijrtl.nl/docs/publicatie-augustus/rtl-telekids-aug-13.pdf?sfvrsn=2

  telekids krijgt uitbreiding op rtl8 van 6u30 tot 17u. wat vinden er van

 18. Mediawatcher

  The Biggest Loser is een bewezen format in vele landen, ook in landen zoals Australie die kwa markt behoorlijk te vergelijken zijn met NL. Dus, mits goed gemaakt, zeker een aanwinst. Daarnaast wel weer vernieuwing. Ik geef het een kans

 19. Anoniem

  @Mediawatcher, waarom is de markt van Australie behoorlijk te vergelijken met Nederland?

 20. paul

  Te Koop op Honolulu Hawai;palmbomen voor de nederlandse huiskamer,gratis krekels er bij voor krekelgeluiden

 21. zomer

  omdat daar ook 16 miljoen mensen wonen

 22. Manuela

  SBS, Moet duidelijk nog aan de programmering gaan werken. Zo wordt ’t namelijk niets!

 23. BREEKIEBREEK

  MANUELAHAHAHAHA, TRIEST EN GEEN LEVEN HEBBEN ZIJN TERMEN DIE ONLOSMAKELIJK VERBONDEN ZIJN MET IEMAND ALS JIJ BENT.

 24. fyi

  @keesje

  Dit is een mediablog. Dat betekent dat mensen dingen mogen roepen over dat onderwerp, en als jij het niet eens bent met een argument geef je een tegenargument. Simpelweg zeggen ‘als je het zo goed weet begin je toch zelf een zender’ doet je een beetje dom overkomen.

  Okee? okee.

 25. Mediawatcher

  Australie heeft een vergelijkbare demografie als in NL. Daarnaast zijn er veel dezelfde normen en waarden in de maatschappij die ervoor zorgen dat programma’s die in de ene markt ook vaak succesvol in de andere. Het is geen 100 procent match, maar veel meer dan bijvoorbeeld de Amerikaanse, Franse of Duitse markt.

 26. Mediawatcher

  demografische samenstelling, wilde ik eigenlijk zeggen

 27. Anoniem

  Mij hart gaat er niet sneller van kloppen….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.