X Factor zet zenuwachtige kandidaten in Room X

De RTL 4-show X Factor introduceert in de aflevering van vrijdag de nieuwe Room X. Het maakt onderdeel uit van het vernieuwde format van de talentenjacht. Dat heeft het tv-station vandaag laten weten. Er mogen tegenwoordig maar tien kandidaten per categorie door bij X Factor. Alle kandidaten die door zijn nemen plaats in Room X, terwijl de audities gewoon doorgaan. “Weet een nieuwe act het betreffende jurylid te overtuigen van zijn x factor, dan lopen zij samen naar Room X.

Daar aangekomen, is het aan Ali B, Gordon, Candy Dulfer of Angela Groothuizen om te beslissen wie van de tien er uit moeten zodat een nieuwe kandidaat in de kamer kan.

Volgens RTL 4 weet de kijker het vernieuwde X Factor goed te waarderen. “Het huidige, vijfde seizoen is met een recordaantal van bijna 1,8 miljoen kijkers van start gegaan.”

Elk jurylid heeft al bij de audities een eigen categorie toegewezen gekregen. Dulfer kreeg de kandidaten van 26 jaar en ouder, Ali B de meisjes, Groothuizen de jongens en Gordon de groepen.

Het programma is elke vrijdagavond te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen