Ik Hou Van Beatrix is RTL 4-topper in april

Foto: RTLDe Linda de Mol-show Ik Hou Van Beatrix was het meest bekeken RTL 4-programma in de maand april. Dat heeft de grootste commerciële tv-zender van het land vandaag laten weten in een persbericht. RTL 4 was na Nederland 1 het tv-station die het meest uitgebreid stil stond bij de troonswisseling. “Zo keken op 17 april 1,8 miljoen mensen naar het interview met prins Willem-Alexander en prinses Maxima en op 29 april trok Ik Hou Van Beatrix 2,3 miljoen kijkers“, aldus RTL. 

De complete top drie van RTL 4-toppers wordt gevuld door Linda de Mol-shows. “De best bekeken RTL 4-uitzending in april na Ik Hou Van Beatrix was Postcode Loterij Miljoenenjacht met 2,1 miljoen kijkers, gevolgd door Weet Ik Veel met bijna 2 miljoen kijkers.

Andere successen waren volgens RTL 4 Everybody Dance Now (1,9 miljoen kijkers), Goede Tijden Slechte Tijden (1,9 miljoen kijkers) en X Factor (1,8 miljoen kijkers).

De topper in de doelgroep van RTL 4, boodschappers van 20 tot 49, was het programma Hotter Than My Daughter van Gordon. Dat programma behaalde een zenderaandeel van 29,8 procent in de commerciële doelgroep.

En Buch in de Bajes bereikte met 25,2 procent in de core doelgroep het hoogste zenderaandeel ooit van dit programma.

In totaal wisten maar liefst 23 RTL 4-titels meer dan 1 miljoen kijkers te boeien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen