Pauw & Witteman noteert meest bekeken uitzending ooit

Foto: VARADe Oranjes hebben Pauw & Witteman aan haar meest bekeken uitzending ooit geholpen. Er keken dinsdag 2,1 miljoen mensen en daarmee is een vijf jaar oud record verbroken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Tot nu toe was de meest bekeken uitzending van Pauw & Witteman die van 4 februari 2008. In die uitzending, die 10.000 kijkers minder trok, was Peter R. de Vries te gast, één dag na zijn door 7 miljoen mensen bekeken reportage over Joran van der Sloot op SBS 6.

De top drie van meest bekeken Pauw & Witteman-uitzendingen wordt afgesloten door de aflevering van 30 oktober 2012, toen 1,9 miljoen mensen keken naar Bram Moszkowicz, die op die dag door de Raad van Discipline uit het ambt van advocaat werd gezet.

De op een na meest bekeken uitzending van dit jaar was vorige week dinsdag, toen 1,5 miljoen keken naar Moszkowicz op de dag dat het Hof van Discipline de uitspraak van de Raad van Discipline bevestigde.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen