Sylvia Witteman weigert Zomergasten

Foto: Merlijn DoomernikColumniste Sylvia Witteman, die de veelbesproken petitie tegen het Koningslied startte, weigert om dit jaar aan te schuiven bij presentator Wilfried de Jong in het programma Zomergasten. Dat heeft de nicht van Paul Witteman laten weten op Twitter. Witteman ziet de talkshow op Nederland 2 totaal niet zitten. “Ik heb net een héél elitair tv-optreden geweigerd. Durf nu nog eens te zeggen dat ik elitair ben. Drie uur lang met je tronie op tv? Ik moet er niet aan denken.

Vorige maand riep Witteman op Twitter ook al dat ze De Wereld Draait Door heeft geweigerd. “En daar belde DWDD. Zucht. No way“, zei ze.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen