John Williams twijfelde over bloemenshow

Foto: Merlijn DoomernikJohn Williams wist in eerste instantie niet wat hij moest denken toen RTL 4 hem vroeg om Nicolette van Dam op te volgen in het tv-programma Een Zaak Van Bloemen. Dat heeft hij laten weten op 3FM. Williams was niet direct enthousiast over het idee. “Ik werd gevraagd om dit programma te gaan doen, maar toen dacht ik: tja, Een Zaak Van Bloemen. Nou, oké, het zal wel. Maar als je er eenmaal staat en de redenen hoort waarom de mensen een bloemetje kopen…

Die redenen lopen volgens Williams sterk uiteen. “Dat kan voor een verjaardag zijn, maar ook een jongen die bloemen kwam halen voor zijn neef, omdat hij een chick had meegenomen naar het bed van zijn neef. Die was bloedlink.”

Het lijkt op wat Williams deed in Het Spijt Me. “Bij Het Spijt Me ging het altijd over spijt, maar hier kan het ook over overlijden gaan. Zo was er een meisje van 12 die bloemen kwam halen voor haar overleden vriendinnetje. Dat zijn wel even dingen dat je even slikt.

Een Zaak Van Bloemen is vanaf zondag elke week tussen 19.10 en 19.25 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen