Charly Luske en Merel Westrik in De Slimste Mens

Charly Luske van The Voice of Holland en Merel Westrik van omroep WNL zijn komend seizoen te gast in de dagelijkse spelshow De Slimste Mens van Philip Freriks. Dat heeft de NCRV laten weten. Andere kandidaten die meedoen aan de kennisquiz van Nederland 2 zijn onder meer komediant Dennis van de Ven, commentator Evert ten Napel en politica Sharon Gesthuizen. In de allereerste aflevering is Janine Abbring te gast, aan wie de titel vorig jaar werd opgedragen door Arjen Lubach.

Vorig jaar won Lubach de titel De Slimste Mens. Hij droeg deze op aan zijn vriendin Janine Abbring, omdat zij afgelopen zomer zwaargewond raakte bij opnames van Wie is de Mol.

De herstelde Abbring bevindt zich in een gemêleerd gezelschap. Naast de reeds genoemde kandidaten zullen ook bioloog Kees Moeliker, parlementair verslaggeefster Dominique van der Heyde, zwemcoach Jacco Verhaeren, cabaretier Pieter Derks en oud-Journaal-lezer Henny Stoel een gooi doen naar de titel.

Uiteindelijk zullen in totaal 27 kandidaten de strijd aangaan in het programma, dat vanaf 22 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien is op Nederland 2.

Maarten van Rossem blijft als juryvoorzitter verbonden aan de tv-show.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen