Wilfred verheugt zich op Derksen-loze zomer

Wilfred Genee denkt dat het goed is dat hij komende zomer niet met Johan Derksen om tafel hoeft. Dat bekent hij vandaag in De Telegraaf. Genee en Derksen hadden in maart een ernstige tv-ruzie, dus de zomerstop komt op een goed moment. “Dit heeft even tijd nodig. Maar bedenk ook: dit soort dingen komt in de beste huwelijken voor. En zo zie ik mijn samenwerking met Johan eigenlijk ook; als een huwelijk. Rust in de tent, zoals die nu voor de zomer is, kan geen kwaad“, vertelt hij.

Volgens De Telegraaf is de omgang tussen beide heren ernstig bekoeld sinds de bewuste tv-ruzie. “Johan en ik hebben altijd al een vreemde verhouding gehad. Ieder jaar is het voor ons allebei welkom dat we ons tijdens de zomerstop weer kunnen opfrissen.

En vanaf 29 juli zit ik gewoon weer bij VI aan tafel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen