Willibrord Frequin wil dat Oranjes geld inleveren

Willibrord Frequin ziet graag dat de Oranjes salaris inleveren, omdat de oud-presentator op zijn oude dag ook steeds minder geld ontvangt. Dat vertelt hij aan Story. Frequin vindt het ongepast. “Waarom moet ik wel belasting betalen en Willem-Alexander niet? Ik zou het werkelijk niet weten! Er zijn een heleboel mensen die het moeilijk hebben in Nederland. Mijn AOW wordt ook steeds minder. Deze nieuwe koning zou best eens een financieel gebaar kunnen maken naar het volk.” 

De oud-presentator is er duidelijk over. “De Oranjes hebben geld genoeg! Als het nieuwe koningspaar zich echt sympathiek wil maken, moeten ze vrijwillig een deel van hun salaris inleveren en, net als wij allemaal, een paar stappen terug doen.”

Ik zou niet weten waarom er voor hen een uitzondering gemaakt moet worden. Hoe kan onze regering dit verkopen aan de mensen? Het is ongeloofwaardig en onrechtvaardig.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen