RTL-Peter gaat niet huilen op kroningsdag

Foto: RTLPeter van der Vorst, de royaltykenner van RTL Boulevard, kan zich niet voorstellen dat hij moet huilen als hij de nieuwe koning door het IJ ziet varen. Dat vertelt de presentator aan weekblad Televizier. Van der Vorst laat zich niet overmannen door emoties. “Nee, dat lijkt me sterk. Die kans was groter bij het huwelijk, toen het paar na alle ellende om Máxima’s vader eindelijk mocht trouwen. Op 30 april zal ik zeker niet overmand worden door emoties”, geeft de RTL 4-ster aan. 

Toch is het voor Van der Vorst wel een belangrijke dag. “Het is een historisch moment waarover je als royaltywatcher al jaren speculeert. Nu gaat het echt gebeuren, en dan wil je erbij zijn. Ik verwacht dat het een leuke dag gaat worden.

Ik heb de beelden van 1980 nog voor ogen, toen koningin Juliana de kroon overdroeg aan Beatrix. Toen was ik een jongetje van negen. Dat soort plaatjes verwacht ik nu weer. Maar dan zonder de krakersrellen.”

Hij is er vandaag persoonlijk bij. “Op de plek waar het gebeurt: in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Ik zit er voor RTL Boulevard. Hopelijk met een beetje goed zicht. Dat ik, als ik geluk heb, net langs een paal kan kijken om wat te zien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen