Ruud Feltkamp gelooft in Malaika

Geplaatst op vr 05 apr 2013 om 15:05

Foto: RTLRuud Feltkamp verwacht dat het uiteindelijk goed gaat komen met de RTL 5-soap Malaika. Dat vertelt de Goede Tijden Slechte Tijden-acteur in Veronica Magazine. Malaika kent een moeilijke start met nog geen 200.000 kijkers. “Wat Malaika betreft: die gaat het in het begin zwaar krijgen, maar dat is logisch voor een nieuwe soap. Ik heb er wel alle vertrouwen in. Ze pakken het goed aan door het op een kleinere doelgroep te richten. Met deze unieke setting moet het wel lukken“, zegt ze.

Goede Tijden Slechte Tijden trekt ongeveer tien keer zo veel kijkers. “Het is een doodgemept cliché, maar GTST is op dit moment zo razend populair omdat de groep zo ontzettend gepassioneerd is. Iedereen werkt er elke dag heel hard aan om het beste product af te leveren.”

De kracht van de soap is dat het herkenbaar is: het gaat over echte mensen die situaties meemaken die vaak zijn gebaseerd op de actualiteit.
36 Reacties op “Ruud Feltkamp gelooft in Malaika”


 1. Anoniem

  Blijf maar dromen, die shit is over een maand van t scherm

 2. zo maar

  Blijf dromen anonymous. Er zijn nog zeker voor 2 maanden afleveringen gemaakt.
  Daarbij haalt de serie met herhaling en uitgesteld kijken, cijfers van boven de 400.000 en dat al na 1 week. Gaat goed dus, als je het uitgangspunt van 300.000 kijkers in de eerste weken in ogenschouw neemt. Rustig even wachten hoe het er over een maand voor staat.

 3. Anoniem

  Ik denk ook dat het wel wat kan worden! Even tijd geven…
  Dit in tegenstelling tot die niets zeggende inhoudsloze internetsoap waar Ruud zelf in zit (‘de blauwe bank’ van de telegraaf). Die is keihard geflopt maar wat wil je ook: daar gebeurt niets, kijkt niet door, is slecht gemaakt. Inhoudsloos!

 4. Peter

  Er zijn 3 scenario’s mogelijk. Of ze gaan door, en laten ze het op het tijdstip van 19.00 uur staan. Of ze verplaatsen het naar 19.30 en stuivertje wisselen ze met Take Me Out. Of ze verplaatsen de hele handel naar het nieuwe TV seizoen eind augustus/begin september. Het is in iedergeval te prijzen dat RTL niet gelijk spastisch gaat lopen doen door daar nu al veranderingen in aan te brengen. Dat zou SBS wel gedaan hebben in deze fase denk ik….

 5. Anoniem

  Uitgesteld kijken haha, daar hebben adverteerders niks aan. En met herhalingen laat op de avond erbij optellen scoren programma’s bij sbs ook goed.

 6. Peter

  Uitgesteld kijken daar draait het helemaal niet om, leuk om te weten maar adverteerders hebben daar geen boodschap aan. Het gaat om de tijden van de oorspronkelijke uitzending, dat is wat telt.

 7. Keesje

  Klopt, over uitgesteld kijken hoor je ook niks als een programma wel goed scoort.. En daarbij hebben ze er inderdaad niet heel veel aan..

 8. tiffany

  Voor de soap lefhebbers van gtst let op!!!

  Het is weer vrijdag en vanavond mag jantje weer de knopjes bedienen bij rtknel 4
  dus dat betekend gtst om 20:09 let hierbij op als je het gaat opnemen.
  dit doet rtl expres om zo over 20:30 heen te rollen zodat flikken en bzet gestart is zoiets flikken ze ook op woensdagen dus let op dit kan ook alleen maar bij rtknel.

 9. tony

  domme serie

 10. RJ

  Tiffany is ook weer vrij gelaten en kraamt dezelfde voorspelbare onzin als anders uit.

 11. Rik

  Ik kijk met veel plezier naar Malaika!! Leuke acteurs (Anke Engels, Betje Koolhaas, Nina van Koppen, Hero Muller enz) maar het zou om half 8 moeten komen :)

 12. Flippo

  @Tiffany: Al start RTL pas om 20:20 uur met GTST, wat gaat jou dat aan?

 13. Sub-Zero

  Tiffany blaat weer haar dagelijkse onzin.

 14. Edwin

  Maliaka is wel erg ver van de werkelijkheid ,’n gestoorde fietsenmaker die in bed weken bezig , puber die mag mee op de motor.
  Bejaarden die niks willen en dan die rare link naar de thuiszorg die zich overal mee bemoeien wat is de link naar dat bejaardenhuis en de thuiszorg . Nooit van gehoord.
  Dan ook al die verschillende werkkleding / kleuren. Ik ben dat nergens tegen gekomen.
  Als je een serie maakt verdiep je dan eens echt in de zorg instellingen menden worden als debielen afgeschilderd en her hele verhaal is zo slecht in elkaar gefrutseld .

 15. Edwin

  Correctie menden moet zijn mensen en her is dus het, foutje bedankt.

 16. T.E.D.

  Als SBS6 met een nieuwe soap zou komen en het zou zo slecht scoren? Dan werd het meteen de afgrond in geschreven.

  Rtl5 komt met een nieuwe soap die, om rendabel te kunnen zijn, minimaal 350/500 duizend kijkers moet trekken, en er is amper een kritische noot te vinden!

  Typisch Nederland!

 17. Flippo

  @TED Kom op nou, RTL5 is een veel kleinere zender, met minder budget en lagere verwachtingen. SBS6 is het vlaggenschip van SBS met het meeste budget. Als daar een nieuwe soap zou worden gelanceerd zou er veel meer aandacht voor zijn en moet het dus ook hoger scoren dan Malaika nu op RTL5 doet. Dat begrijp je toch zelf ook wel?

 18. tiffany

  Tja Flippo Dat was voor mijn een reden om een slotje op RTL te gooien en er zijn mensen die het wel opnemen omdat ze een feestje hebben en ook de cliffhanger mee willen kijken en anders heb je 20 minuten reclame en promo’s op je band staan en niet het einde

 19. Freek S

  Hebben jullie tiffany wel eens in het echt gezien?
  Nee…. Nou, het blijkt een heel lelijke kerel met snor en bierbuik te zijn, haha
  Zhij kan zo in de metamorfose van Gordon…

 20. T.E.D.

  @ Flippo

  Kom op nou! RTL5 is in de markt gezet als de 2e commerciële zender van Nederland. Dat was het bijna… Ooit, lang lang geleden!

  Ik zeg ook niet dat RTL5 een miljoenen publiek aan moet spreken. Maar een professionele soap die het aflegt tegen scripted reality van Net5? Zeg nou zelf! Dat is slecht!

  Een soap op SBS6 zou minimaal 500 duizend kijkers moeten trekken, alles er onder verdient een kritische nooit.

  Een soap op RTL5 moet minimaal 300 duizend kijkers trekken, alles daar onder verdient een kritische noot! En die krijgt Malaika niet! Beetje belachelijk! Ze scoren notabene amper 50% van een minimale acceptabele score!

  Je snapt best wel, welk punt ik hier wil maken!

 21. Anoniem

  Overigens was er gisteren bij WWHL in de VS, een fragment te zien van de tv-kantine!

 22. Pietjepunk

  “zegt ze.” Goh, nooit geweten dat Ruud Feltkamp een vrouw is :p

 23. k:Alex

  WWHL ?

 24. Koud weer

  @anonymous, ga jij lekker rtl kijken domme huisvrouw.

  GA lekker stofzuigen, dan achter de pc hangen, en onzin uitkramen.

  Stom wijf

  Heb je al gestreken?

 25. Anoniem

  watch what happens live, een late night talkshow door Andy Cohen. Zoek maar eens op Videobull.com of soortgelijke sites

 26. Paul

  heb ik van de week 1 keer gezien…er zijn 2 senario s mogelijk…of ze gaan onder de grond van dat verzorgings tehuis liggen of ze gaan op het dak zitten…WAARDELOOS

 27. Rene

  Ik betrap mezelf er op dat ik Malaika van het begin af aan heb gevolgd. Het is een echte soap die voor Omroep Max gemaakt zou kunnen zijn. In dat geval zouden de kijkcijfers een stuk beter zijn geweest. Met de soap is niet zo veel mis. De verhaallijnen zouden wat spannender kunnen maar dat kan nog komen en niet alle rollen komen goed uit de verf. Het acteerwerk van sommige acteurs is beneden de maat. Ook ONM was niet altijd goed maar ik ben het tot het eind toe blijven volgen.

 28. max

  en mensen in een rolstoel belachelijk maken

 29. TVkijker34

  “Het is een doodgemept cliché, maar GTST is op dit moment zo razend populair omdat de groep zo ontzettend gepassioneerd is. Iedereen werkt er elke dag heel hard aan om het beste product af te leveren.”

  Heb voor de gein maar eens GTST gekeken, die Ruud is wel een knappert, maar voor de rest is het goedkoop en slecht geacteerd.

 30. Anoniem

  Weer beetje meer promotie maken, weg met dat beste van Idols en weer een Amerikaanse tv serie om 18.30 en om 20.00 iets anders.

 31. Jerr Meijer

  Meneer denkt er alles over te weten? walgelijk. Tevens is het niveau in GTST natuurlijk ergerlijk laag.

 32. jean

  Wat scoort die vooravond van RTL5 vreselijk niet stabiel zeg. Vrijdags weer bijna alles boven de 200.000.
  17.00 – 18.00 moet echt iets aan gedaan worden: scoort praktisch nooit boven de 75.000. Ook dat is lead in. Vroeger had dr Phil op die plek toch zeker 100.000 kijkers.

 33. Anoniem

  Malijka was niks, is niks en wordt niks. Nog erger dan die regiosoaps. Nou regiosoaps zijn pareltjes, de rtl5 soap is niks anders dan een konijnenkeutel

 34. marc

  Ik ben het via rtl Xl eens gaan bekijken en ik moet zeggen malaika is best leuk alleen je moet er effe inkomen en dat is ook logisch.
  Na 10 afleveringen begin je iedereen een beetje te kennen en komt er steeds meer een verhaallijn in.
  Met malaika is niks mis het heeft gewoon wat tijd nodig en wat meer promotie op de hoofdzender RTL4 zou ook al helpen.
  Al denk ik wel dat het om 19.30 uur beter geprogrammeerd zou zijn.
  Dus RTL5 gewoon doorgaan met MALAIKA dan komt het wel goed.

 35. Rogier, Amsterdam

  De verhaallijnen moeten beter; dichter bij de werkelijkheid, herkenbaarder, minder clichémtig en vooral verrassender. Verder mag het spel wat minder houterig. Toch zie ik wel groei en ziet het er minder grauw uit dan in het begin (betere belichting/camera’s?)

 36. william

  Dat zeg Noud onze schooljongen, man ga een vak leren.

  Misschien heeft Laura nog een baantje vrij in de Rozeboom, ga werken man.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.