Ruud Feltkamp gelooft in Malaika

Foto: RTLRuud Feltkamp verwacht dat het uiteindelijk goed gaat komen met de RTL 5-soap Malaika. Dat vertelt de Goede Tijden Slechte Tijden-acteur in Veronica Magazine. Malaika kent een moeilijke start met nog geen 200.000 kijkers. “Wat Malaika betreft: die gaat het in het begin zwaar krijgen, maar dat is logisch voor een nieuwe soap. Ik heb er wel alle vertrouwen in. Ze pakken het goed aan door het op een kleinere doelgroep te richten. Met deze unieke setting moet het wel lukken“, zegt ze.

Goede Tijden Slechte Tijden trekt ongeveer tien keer zo veel kijkers. “Het is een doodgemept cliché, maar GTST is op dit moment zo razend populair omdat de groep zo ontzettend gepassioneerd is. Iedereen werkt er elke dag heel hard aan om het beste product af te leveren.”

De kracht van de soap is dat het herkenbaar is: het gaat over echte mensen die situaties meemaken die vaak zijn gebaseerd op de actualiteit.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen