Carlo Boszhard: ‘Oranjes vonden persiflage leuk’

Foto: RTLCarlo Boszhard heeft vernomen dat de Oranjes best genoten van hoe hij samen met Irene Moors het koninklijk paar persifleerde in de tijd van Life & Cooking. Dat zegt de presentator in Avrobode. Boszhard en Moors persifleerden Willem-Alexander en Máxima onder de naam Hou Van Holland. “Via via hoorde ik dat de Oranjes onze imitatie konden waarderen. Of dat echt zo is, weet ik natuurlijk niet zeker“, zegt hij. “Maar mijn persiflage had niets met Willem-Alexander te maken.” 

Het leek er niet echt op. “Ik had een groot paardengebit in dat er telkens uitfloepte en praatte als Sint Nicolaas, maar het werkte omdat ik dat uniform van hem aan had. Als ik het serieus had moeten doen, was er niks aan geweest, want de kroonprins was toen niet erg uitgesproken.”

Het ging ons erom hoeveel lach we konden krijgen in filmpjes van vier minuten“, zegt Boszhard. “Ik vind hem in elk geval opgebloeid dankzij Maxima. Willem-Alexander is echt mijn koning.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen