RTL-directeur ontkent relatie met Lieke van Lexmond

Foto: Lou BerensMatthias Scholten, directeur content bij RTL Nederland, doet de berichten dat hij een relatie zou hebben met RTL-ster Lieke van Lexmond af als ‘absolute onzin’. Dat zegt hij volgende week in Story, meldt het weekblad vandaag aan Nu.nl. RTL Boulevard-presentator Albert Verlinde presenteerde het gerucht dinsdag als feit. “Hier klopt helemaal niets van. Het enige wat klopt, is dat ik een kleine dip in mijn huwelijk heb gehad. Maar het gaat juist de goede kant weer op“, zegt Scholten.

In eerste instantie bracht RTL Boulevard het nieuws prominent op haar site, maar het artikel werd verwijderd en ’s avonds zweeg Verlinde in Boulevard. “Ik kan alleen maar uit gaan van verhalen. Iemand binnen RTL heeft dit aan mij bevestigd en daarom hebben we het gebracht. Maar als Matthias achteraf zegt dat dit niet waar is, dan ga ik natuurlijk niet zeggen dat het wel waar is”, zegt Verlinde.

De manager van Van Lexmond vindt de geruchten ‘een beetje jammer’. “Als twee mensen samen iets gaan eten, betekent dit niet dat ze meteen een relatie hebben. Als het echt waar zou zijn, dan zouden ze er zelf wel mee naar buiten komen.”

RTL-programmadirecteur Erland Galjaard heeft wel een relatie met een van zijn presentatrices, namelijk met Wendy van Dijk.

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Welk trio ziet u graag meedoen aan de knikkershow Marble Mania?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in januari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen