‘Roxeanne Hazes denkt dat ze hare majesteit is’

Roxeanne Hazes is geen prettige toevoeging aan de jury van de SBS 6-show Bloed, Zweet en Tranen. Dat zegt opperjurylid Jacques d’Ancona in Spits. D’Ancona krijgt het zuur van Roxeanne. “Zij lijdt echt aan een vorm van zelfoverschatting. Ze spreekt op de toon van hare majesteit de koningin, kiest zeer zorgvuldig haar woorden en spreekt die vervolgens uit als de troonrede. In jurytermen noemen wij dat ‘interessanteritis’, een kwaal waar geen remedie tegen bestaat.” 

Daarbij vergeet ze ook nog eens haar tekstjes, klaagt d’Ancone. “Zo moet zij vaak vragen wat de kandidaat gaat zingen, maar dat vergeet ze steeds. Deze prinses is heel erg met zichzelf bezig en het gaat als jurylid zijnde juist niet om jou.”

Haar broer Dré Hazes is volgens hem wel ‘een vondst’. “Dré Hazes is mij bevallen. Hij ziet er goed uit en weet verrassend beheerst en zuiver te formuleren.

D’Ancona vindt Bloed, Zweet en Tranen ‘een bijzonder wonderlijk programma’, maar baalt van het jureringssysteem. “Het is wel spannend, maar de kandidaten zijn er de dupe van. Door dit systeem zijn er deze keer betere zangers afgevoerd dan dat er zijn overgebleven.”

Bloed, Zweet en Tranen ging vrijdag van start met een mooie 868.000 kijkers op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen