Stortvloed aan negatieve reacties op Ali B in The Voice

Het nieuws dat Ali B de vierde coach in The Voice of Holland wordt is slecht ontvangen bij de kijker. In tegenstelling tot vorige debuterende coaches, krijgt Ali B ongekend veel negatieve reacties voor zijn kiezen. Dat blijkt uit een rondgang op het internet. De teneur is dat Ali B niet genoeg kwaliteiten in huis heeft voor The Voice en bovendien een irritante tv-persoonlijkheid is. “Ali B als The Voice-coach. Het is toch niet te geloven! Ze doen ook maar“, twittert Gio Diekema van Oh Oh Cherso.

Veel kijkers zijn teleurgesteld in The Voice. “Mij verliezen ze als kijker. Ilse DeLange vond ik nog leuk maar Ali B hoeft er niet bij. De hele waardering weg voor het programma“, twittert Jeroen.

De ander hoopt op een grap. “Bullshit, Vodafone gaat niet het gezicht van T-Mobile in een draaistoel zetten. Gewoon een late 1 april-grap.

Wat een aansteller is dat zeg“, vindt Stokkie. En Roland: “Zal binnenkort wel afgelopen zijn met dit programma nu ze geen goede coaches met zangkwaliteiten meer kunnen strikken voor de jury.

Een merkwaardige misser van John de Mol en een definitief einde van het succes van The Voice. Die jongen hoort bij de Kids-variant“, besluit Bert op nieuwssite Nu.nl.

Het nieuws heeft tot nu toe al honderden reacties uitgelokt. Het gaat bijna uitsluitend om teleurgestelde of negatieve reacties.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen