Peter van der Vorst uur na overlijden al naar opnames

Foto: RTLCaroline Tensen stelde vorig jaar de uitvaart van haar moeder een week uit vanwege opnames van Eén tegen 100 en ook Peter van der Vorst kan overlijden maar moeilijk combineren met zijn tv-werk. Dat blijkt uit zijn column in Televizier. Van der Vorst liet recent zijn kat inslapen. “Nog geen uur later werd ik alweer voor de camera verwacht om ‘opgewekt en blij’ te constateren dat iemand zijn huis na een maand nog aan kant had. Ik heb wel eens leukere draaidagen gehad…

Niet komen was volgens Van der Vorst geen optie. “Dat zou een flinke smak geld kosten, want al die mensen moeten natuurlijk wel worden betaald. Voor een gemiddelde draaidag van bijvoorbeeld Mijn Leven In Puin zijn we al snel met een man of twintig aan het werk.”

Het verdriet is er wel. “De dierenarts constateerde binnen vijf minuten dat het beter was om hem niet verder te laten lijden. Een kwartier later was het al gebeurd en stonden we intens verdrietig buiten met onze lieve schat levenloos onder een handdoek.”

Hij was pas twaalf, veel te jong nog.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen