Net5 verkoopt The Color Run in 20 minuten uit

De eerste editie van The Color Run is uitverkocht. De 5000 beschikbare tickets waren vanochtend binnen 20 minuten uitverkocht. Dat heeft Net5, die de ‘fun run’ op 26 mei organiseert in het Amsterdamse Sloterpark, laten weten. The Color Run is een fun run van vijf kilometer waarbij de deelnemers na iedere kilometer in kleurpoeders worden ondergedompeld. Na de Verenigde Staten hebben ook landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Spanje een Color Run gekregen.

Net5 is in samenwerking met partner Fjuze nu al druk bezig met het organiseren van een volgende Color Run. “De datum en locatie voor deze run worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de officiële Facebook-pagina van The Color Run Nederland.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen