Glennis vindt rol in SBS 6-jury ‘bizar’

Glennis Grace vindt het ‘bizar’ dat ze nu in de jury van The Next Pop Talent zit, terwijl de producent van de show, John de Mols Talpa, haar drie jaar geleden nog vroeg om kandidaat te zijn in The Voice of Holland. Dat zegt zangeres in Story. Grace sloeg dat verzoek destijds beledigd af. “Voor de eerste serie van The Voice was dat. Ze vroegen of ik er iets voor voelde om mee te doen aan een zangwedstrijd waar alleen goede artiesten aan deel konden nemen. Ik was al twintig jaar bezig!

Ze dacht er na twintig jaar ervaring niet eens over na om mee te doen. “Waarom dan in ’s hemelnaam meedoen aan een zangwedstrijd? Ik was weliswaar nog niet echt doorgebroken, maar ik had al veel gedaan op het gebied van zingen.”

Sindsdien is het snel gegaan met Grace. “Ik ben nog steeds blij dat ik er niet op in ben gegaan. Anders was ik wellicht niet bij het programma De Beste Zangers van Nederland terechtgekomen, en had ik nooit het lied Afscheid van Xander de Buisonjé mogen zingen.”

Die deelname betekende mijn grote doorbraak, met als gevolg dat ik nu samen met Xander in de jury van The Next Pop Talent zit.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen