Gordon stuitte op huiselijk geweld in RTL 4-show

Foto: Leendert JansenGordon is tijdens de opnames van zijn goed bekeken RTL 4-show Hotter Than My Daughter tegen huiselijk geweld aangelopen. Dat onthult de entertainer in Mikro Gids. Tijdens zijn programma loopt Gordon tegen heel wat ellende aan en daar zitten ook een aantal extremen tussen. “Huiselijk geweld bijvoorbeeld. We houden het doorgaans buiten de uitzending. Een deelneemster in dit seizoen was de avond voor de make-over in elkaar geslagen, en haar zwangere dochter óók!

De meeste extremen hebben gelukkig niet met geweld te maken. “Er was een vrouw van 52, die leek wel zeventig. Er zat zo veel verdriet in dat gezicht! En een mishandelde vrouw stuurde me achteraf een mailtje: ‘Je hebt mijn leven veranderd.’ Dat doet me dan heel veel.”

Toch lacht Gordon zich elke woensdag weer krom in het programma. “Vaak is het inderdaad enorm komisch. Maar je hoort ook prachtige verhalen, waardoor je sympathie en begrip krijgt voor deze mensen.”

De make over-momentjes, als zo’n vrouw opbloeit, die zijn soms zó prachtig! Dit is een van de mooiste programma’s die ik ooit gemaakt heb.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen