Linda de Mol met dagelijkse talkshow op RTL 4

Linda de Mol komt eind juni met een dagelijkse talkshow op RTL 4. In Linda’s Zomerweek zal ze in de week van 24 juni elke werkdag twee ‘spraakmakende Nederlanders’ ontvangen. Dat heeft het tv-station vandaag laten weten. De Mol ontvangt onder meer Paul de Leeuw en Jandino Asporaat. “Aangezien er in mijn drukke schema helaas nog geen ruimte is voor een wekelijkse talkshow leek het mij ontzettend leuk om een soort zomer-evenementje te maken“, zegt de televisiester.

Een echt cadeautje, vindt ze het. “Ik verheug mij er enorm op om dit te gaan doen. Een week lang elke avond een fijn zomeravond gesprek met twee boeiende gasten.

Een derde gast die nu al bekend is, is Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert. Wie de andere gasten zijn, wordt op een later moment bekendgemaakt.

In elke aflevering gaat De Mol op zoek naar onverwachte overeenkomsten tussen haar twee gasten of juist de enorme verschillen in achtergrond, karakter of carrière.

Linda’s Zomerweek, een productie van Talpa, zal van maandag tot en met donderdag van 21.30 tot 23.00 uur te zien zijn, en op vrijdag van 22.30 tot 24.00 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen