Maagdelijk sekssymbool in nieuwe RTL 5-show

Tv-maker Ewout Genemans heeft voor de nieuwe RTL 5-show Ik heb HET nog nooit gedaan maagden weten te strikken ‘van wie je het niet direct verwacht’. Dat heeft het station vanmiddag laten weten in een persbericht. De programmaserie volgt bijvoorbeeld de 20-jarige Avithal (foto). “Avithal een prachtige blonde meid die volop aandacht krijgt en door jongens wordt gezien als een sekssymbool. Zij wacht echter liever op de ware Jacob voor die eerste keer“, legt de zender uit.

Verder is er het stel Boy en Madelinde. “Het stel is al jaren samen, maar heeft ‘het’ vanwege hun geloof nog nooit gedaan. Ze kunnen niet van elkaar afblijven en willen ontzettend graag seks hebben, maar dan moeten zij eerst trouwen.”

Dan de 33-jarige succesvolle carrièreman man Joost. “Hij heeft een mooi huis, een mooie auto, maar aan het versieren van een leuke vrouw is hij tot op heden niet toegekomen. Zelfs zijn vrienden weten niet dat hij nog maagd is, omdat hij zich daarvoor schaamt.”

Waarom zijn ze nog maagd?“, vraagt RTL zich af. “Wat doen ze om hun maagdelijkheid te verliezen? Het programma volgt deze en andere maagden, op de weg naar hun ontmaagding. Voor de een is die weg wat langer dan voor de ander.”

De eerste aflevering is op maandag 6 mei om 21.30 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen