‘Boer Zoekt Vrouw kost 3 cent per huishouden’

Yvon Jaspers vindt het vreemd dat Boer Zoekt Vrouw vaak wordt aangehaald als het gaat over de 300 miljoen euro aan bezuinigingen bij de publieke omroep. Dat zegt de KRO-ster vandaag in het AD. Jaspers beseft dat er moet worden bezuinigd. “Maar Boer Zoekt Vrouw kost welgeteld 3 cent per huishouden. Mensen denken wel eens dat ik een hele caravan bij me heb met kleding en make-up. Allemaal onzin. Ik maak mezelf thuis op voor de spiegel en rij in mijn eigen auto naar het werk.

Critici die stellen dat Boer Zoekt Vrouw net zo goed commercieel kan gaan, hebben volgens Jaspers ongelijk. “Een non-discussie. Bij dit programma draait alles om investeren in vertrouwen.

Ik kan eigenlijk alleen spreken vanuit de publieke omroep, maar ik zou me kunnen voorstellen dat de commerciële omroepen daar de tijd en het geld niet voor hebben.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen