Jeroen Pauw wil niet speculeren over ‘Pauw & Jinek’

Foto: VARAJeroen Pauw wil er nog niet over nadenken of het misschien een idee is om Pauw & Witteman na het pensioen van Paul Witteman voort te zetten als Pauw & Jinek met Eva Jinek als co-host. Dat vertelt hij vandaag in het AD. Pauw wil niet speculeren. “Dat is alsof je een vrouw vraagt of ze al weet met welke man ze gaat, mocht haar huidige man haar verlaten. Dat is nu niet aan de orde, Komend seizoen maken Paul en ik gewoon ons programma. Verder dan dat kan ik niet kijken.

Jinek is overgestapt naar KRO-NCRV, die met het tv-talent een dagelijkse talkshow op Nederland 1 wil maken. Zo kan de fusieomroep ook tegenwicht bieden aan de VARA, die na de waarschijnlijke verhuizing van De Wereld Draait Door naar Nederland 1 wel een erg groot aandeel op die zender krijgt.

Ik begrijp het standpunt van de KRO wel dat de VARA een te groot aandeel krijgt op Nederland 1, maar omroepen spelen steeds meer een ondergeschikte rol. Die omroeppolitiek maakt straks minder uit, dus ik zie niet in waarom twee VARA-programma’s niet kunnen op één zender“, aldus Pauw.

Met zijn bedrijf Talent Kitchen vertegenwoordig Pauw zijn pupil Jinek.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen