Gordon niet naar Life 4 You vanwege boybandruzie

Gordon schitterde zondag door afwezigheid in het tv-programma Carlo & Irene: Life 4 You, vanwege de ruzie die hij heeft met zijn voormalig collega’s van LA The Voices. Dat vertelden presentatoren Carlo Boszhard en Irene Moors in de uitzending. Eigenlijk zou Gordon komen praten over het succes van Hotter Than My Daughter en X Factor, maar dat ging niet door. “Ja, hij zou komen, maar met de situatie nu met The Voices wil hij niet komen“, zo liet Boszhard weten. 

De ruzie heeft te maken met de merknaam LA The Voices, die eigendom is van Gordon. De zanger stelt voorwaarden aan het gebruik van die naam, maar daarmee gaan zijn oud-collega’s niet akkoord.

Moors heeft met Gordon gesproken. “De situatie is dat The Voices nu een andere naam gaan aannemen om toch te kunnen optreden, want zo lang ze die naam gebruiken, schijnt Gordon daar iets mee te maken te hebben.”

Het is een hoop gedoe, ze zijn er nog niet uit en daarom vond hij het beter om hier niet te zitten. Ik denk dat dat ook verstandig is.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen