‘Caroline Tensen moet naar SBS 6’

Foto: Roy BeuskerSBS 6 doet er goed aan om wat grote namen naar haar tv-station te kopen. Dat opperde Gerard Joling, een belangrijk gezicht van de zender, zondag in Life 4 You. Joling pleit voor vers bloed. “Ik denk dat er wat mensen weggekocht moeten worden bij andere omroepen, net zoals RTL vroeger heeft gedaan. Ik denk dat voor SBS een Caroline Tensen bijvoorbeeld enig zou zijn. Ik denk dat je over de hele linie moet gaan, met wat jonger en wat middenmoot“, aldus de entertainer. 

Inmiddels weet Joling ook niet meer hoe SBS er bovenop moet komen. “Ik heb totaal geen idee meer. Ik denk dat het heel belangrijk is voor SBS 6 dat ze programma’s absoluut niet meer op moeten lengen en dat ze niet eerst moeten beginnen met een hele serie voorrondes in wat voor vorm dan ook, maar gelijk live de buis op, het groot brengen met grote shows.

Ook zijn eigen show Bloed, Zweet en Tranen had van Joling eerder live mogen gaan. “Dat had mooi geweest. Ik vind Bloed, Zweet en Tranen wel een ontzettend leuk tv-programma. Het verdient meer kijkers. Er zit een stijgende lijn in, maar we moeten echt sabbelen. Dat zal ook even zo blijven.”

Ik weet niet wat er moet gaan gebeuren, maar ik denk dat we meer groots of live moeten gaan doen.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen