Ferry Doedens piekert niet over GTST-exit

Ferry Doedens moet er niet aan denken om net als Jan Kooijman en Lieke van Lexmond Goede Tijden Slechte Tijden te verlaten om zijn carrière te verbreden. Dat vertelt de soapacteur aan weekblad Story. Doedens zit prima. “Ik weet dat Lieke en Jan een bewuste keuze hebben gemaakt toen ze besloten GTST te verlaten. Ze waren toe aan een nieuwe uitdaging. Ik begrijp hun beslissing wel. Het is ook heel druk om het acteren te combineren met presenteren. Maar ik wil zelf niet uit de soap.” 

De acteur wil niet kiezen. “Ik ga er alles aan doen om mijn werkzaamheden goed te kunnen combineren. Gelukkig word ik daarin ook door de makers van GTST gesteund. Zij werken eraan mee dat ik overal op tijd kan zijn. Daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor.”

Ik moet er niet aan denken dat ik voor een moeilijke keuze zou komen te staan. Nóóit zou ik vrijwillig bij GTST opstappen! Daarvoor vind ik de soap en mijn rol gewoonweg te leuk.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen