Cees Geel wordt niet rijk van tv-werk

Cees Geel wordt naar eigen zeggen niet heel rijk van de vele series en commercials die hij doet. Hij zit ver onder het salaris van de premier. Dat vertelt hij in weekblad Weekend. Geel verdient in tegenstelling tot een aantal collega’s niet meer dan Mark Rutte. “Nee, bij lange na niet, was het maar zo. Ik doe veel commercials, ook als stem, maar daar verdien ik niet zoveel geld mee als mensen denken. Er zijn veel herhalingen bij en het wordt niet per keer dat het voorbijkomt betaald.” 

Sommigen denken ook dat ik miljonair ben door mijn rol in de film Simon. Echt niet. Die film was dramatisch wat geld betreft, maar het was de moeite waard omdat het een heel mooie film is.

Hij profiteert wel goed van zijn bekendheid. “Ik ben redelijk benaderbaar en makkelijk in de omgang, dus als ik in een winkel of bar kom, vinden mensen het leuk dat ik er ben. Ik krijg veel aangeboden, zoals babyspulletjes, en een huis kopen gaat makkelijker.

Vrouwen vinden mij ook vaak leuk, maar ik heb inmiddels al acht jaar een relatie. Ik ben geen BN’er die zomaar met meisjes naar bed gaat.

 

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen