Beatrix spreekt volk toe op Nederland 1, RTL 4 en SBS 6

Foto: RVDDe Publieke Omroep was altijd het exclusieve podium voor zo’n beetje alles wat met de Oranjes te maken had, maar dit jaar wordt historie geschreven. Willem-Alexander en Máxima lieten zich al interviewen door de NOS én RTL, en de afscheidstoespraak van Beatrix is vanavond niet alleen op Nederland 1 en RTL 4, maar ook op SBS 6 te zien. “We zijn blij dat wij de toespraak ook uitzenden. Als de koningin spreekt willen wij daar uiteraard graag zendtijd voor vrijmaken“, aldus SBS.

De toespraak van de koningin wordt op alle drie de zenders ingestart om 20.30 uur. RTL 4 gaat tien minuten daarna verder met Ik Hou Van Beatrix, terwijl SBS 6 de film Die Another Day herhaalt.

Nederland 1 pakt groots uit met de toespraak, want zij gaat tot 22.15 uur door met een uitzending vanuit de Dam in Amsterdam. Hierin wordt ook geschakeld met het Rijksmuseum, waar Beatrix op dat moment haar afscheidsdiner geeft.

De presentatie van de NOS-show is in handen van Astrid Kersseboom en Rob Trip.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen