Bram wil aan de slag voor krant en televisie

Geplaatst op Mon 22 Apr 2013 om 12:52

Bram Moszkowicz wil aan de slag voor de televisie en de krant als het Hof van Discipline hem vandaag definitief uit het ambt van advocaat zet. Dat zegt hij vandaag in het AD. Moszkowicz heeft al jaren het plan om een talkshow te maken. “Die ambities zijn er nog en het concept ook, maar dat zie ik toch meer als een nevenactiviteit. Nu het zo ter sprake komt: het zou me eigenlijk wel aardig lijken voor een rubriek in de krant op een beschouwende manier naar rechtszaken te kijken.

In zijn krantenrubriek zou hij naar de diverse aspecten van rechtszaken willen kijken. “Naar de rol van de rechter, de officier en de advocaat.

De interviewer van het AD waarschuwt dat Moszkowicz zijn levensstijl dan aan een nieuwe inkomenspositie zou moeten aanpassen. “Haha, dat zien we dan wel weer.”

Wat de kans is dat hij uit het ambt gezet wordt, is voor Moszkowicz niet in te schatten. “Ik ben niet zo goed in voorspellen en had in eerste aanleg niet kunnen bedenken dat de Raad van Discipline me zou schrappen. Ik waag me dus maar niet aan een gok.
24 Reacties op “Bram wil aan de slag voor krant en televisie”


 1. JimmyJames

  De heer seid geprezen: laat hosselende, ongeloofwaaridge Bram idd uit het advocatenambt gezet worden, dan kan hij ook gaan ervaren dat het medium tv zijn opgeblazen ego uiteindelijk van het scherm zal blazen! Ook het constant knipperen met de ogen (een lichamelijke onvolkomenheid echter) laat jouw geloofwaardigheid niet ten goede komen.
  Bram, je enige ambitie moet zijn: rentenieren (zwart?) gaan!

 2. AnZoRadio

  Ik zou als omroep niet zo snel in zee gaan met deze persoon het concept/format. En dan ook wel om meer dan één reden.

 3. Rub-a-dub

  Misschien kan hij de show van Eva op zondagochtend overnemen wanneer zij bij WNL weggaat.

 4. marc

  als ze hem definitief uit het ambt zetten is dat een heel groot verlies voor de advocatuur !

 5. Anonymous

  Hij mag gewoon in zijn ambt blijven vermoed ik. Vanmiddag rond 16.00 uur de uitspraak.

 6. OYB

  Ondanks het feit dat de reacties hier weer erg negatief zijn, wordt Bram door zijn mede-advocaten nog steeds als een goed vakman gezien. Hij heeft toegegeven fouten gemaakt te hebben en dat valt hem alleen maar te prijzen. Hij heeft zich altijd hard ingezet voor een eerlijk rechtsproces en dat heeft hem niet altijd populair gemaakt. Maar om dan, zoals de eerdere reacties aangeven, hem zo onderuit te halen? Het is hetzelfde als John Ewbank het ergste toe te wensen, omdat hij het lef heeft gehad om een Koningslied te schrijven.

 7. H. Vervoort

  De republiek Suriname zoekt voor zijn voorlichtingsdienst een woordvoerder. Misschien iets voor Bram?

 8. Bart V. kijkt tV

  Een advocaat die zijn boekhouding en administratie niet op orde heeft, geen tijd heeft om klanten bij te staan, maar wel hoge contante voorschotten aanpakt, lak heeft aan de orde en zichzelf belangrijker vindt dan de klant, die moet niet gaan zitten huilen. Iedere week (of vaker) met je hoofd op de tv en dan weer gaan zitten mekkeren dat je liever een onbekende NL was geweest, bij de breuk met je vriendin. Over en uit voor deze Meester.

 9. Anonymous

  @Bart V. kijkt tV: not gonna happen…

 10. Peter

  Vanavond in Boulevard kan het dus twee kanten op gaan, allebei doorzichtig. Of hij wordt de hemel in geprezen als hij in zijn ambt mag blijven, of men is uiterst negatief over de uitspraak als Bram uit zijn ambt gezet wordt. Ze zijn daar zo pro-Bram dat het eng begint te worden. Zeker die glijerige Winston.

 11. Beppie

  Van de buis, uit de rechtbank en goodbye

 12. Bart V.

  over en uit.

 13. Bart V.

  Het Hof volgt de Raad. Teveel cash aangepakt, geeft geen geld retour.

 14. Anonymous

  Breaking: Bram M. mag gewoon in zijn ambt blijven!

 15. JimmyJames

  Joehoeee,

  Brammetje is definitief advocaat af! Jort Kelder zal wel springen van joy! Na de uitspaak van het Hof trommelde Bram met de vingers op de tafel, knipperde heftig met de ogen,en zei: “ik wilde nog goedemiddag zeggen (tegen de weglopende Hof-leden) en besluitend:”wat gaan we doen…?” Wat gaan we doen? in ieder geval niet meer kunnen uithuilen bij Eva (waar de bedprestaties ook niet naar huis te schrijven waren :-)) . Hopelijk biedt commerciele gluiperd Albert V. nog enige soelaas Bram! Leer hiervan en blijf uit het tv-beeld!

 16. Anonymous

  @JimmyJames: Nope…

 17. Peter

  Nog niets officieels bekend, dus alle bovenstaande commentaren berusten hier niet op waarheid.

 18. JimmyJames

  Oo ja?

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21502196/__Carriere_Moszkowicz_voorbij__.html

 19. Stewie

  Nu is het wel officieel: Moszkowicz is definitief uit zijn ambt gezet.

 20. Bart V.

  @ Peter: Waar heb jij het over?

 21. JimmyJames

  ach, Petertje is een Bram-fan, keep on dreaming Pete!

 22. Justme

  Ik vind de straf te zwaar in vergelijking met bijvoorbeeld strafzaken in dit land.
  Tuchtrechtelijk en strafrechtelijk zijn twee dingen.

 23. Beau

  Vergeleken met straffen in het strafrecht is dit absurd zwaar.

 24. Justme

  Half Nederland maakt zich druk om een liedje dat men hoogstwaarschijnlijk na 30 april nooit meer hoort. Laten we het eens over een andere boeg gooien en letterlijk het recht van Nederland onder de loep nemen.
  Om jongeren met een strafblad aan het werk te krijgen ligt er een voorstel om hun verklaring van goed gedrag aan passen. Mooie oplossing. Ik laat het aan u.
  Moordenaars komen vervroegd vrij. Bent u er blij mee of is het zo als het is?
  We sluiten de gevangenissen en iedereen mag thuis zitten met zijn enkelband om en de hele dag internetten, met een uitkering want we kunnen ze niet brodeloos op straat zetten. Ook mee eens?
  Bram is geen moordenaar, Bram heeft fouten gemaakt. Moet Bram daarom levenslang veroordeeld worden?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.