Irene Moors nodigt koninklijk paar elk jaar uit

Geplaatst op ma 22 apr 2013 om 12:03

Irene Moors stuurt namens haar RTL 4-programma Carlo & Irene: Life 4 You elk jaar een uitnodiging naar het koninklijk paar prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Dat vertelt de presentatrice vandaag in Spits. Moors is gek op het koninklijk huis. “Ieder jaar weer sturen we netjes een brief met een verzoek, maar dat wordt elke keer weer keurig afgewezen. Jammer, want als ze komen, dan bel ik iedereen af en krijgen ze de hele uitzending. Met uitloop!“, zo laat ze weten.

In aanloop naar kroningsdag is Moors deze week elke ochtend te horen met haar eigen show op 100% NL. “Iedereen komt nu langzaam in de stemming voor de grote dag en dan vind ik het leuk om vooruit te blikken. Wat gaat iedereen doen?”

Het is een eenmalig uitstapje. “Het is niet zo dat ik nu opeens radio-dj ben, hoor. Ik vind radio altijd al een heel leuk, fijn en gezellig medium, maar ik heb bijvoorbeeld geen ervaring met de techniek.
12 Reacties op “Irene Moors nodigt koninklijk paar elk jaar uit”


 1. Robin D.

  kan ze brieven blijven sturen.. Zie het niet gebeuren dat het koningspaar Life4you gaat bezoeken

 2. Alex Donkers

  Ik ook. Komen nooit opdagen

 3. Potlood

  Denk dat Willem-Alexander en Maxima iedere keer weer in een deuk liggen bij het krijgen van deze uitnodiging.

  Zie het al voor me, die platte humor van Irene en Carlo, en dan Carlo keihard weer om zichzelf lachen, en dan ook het koninklijk paar weer opzadelen met de imitaties van hun door Carlo en Irene, om weer zelf in de belangstelling te komen.

  Hoe naïef kan je zijn, Moors.

 4. Johannes

  Het koninklijk paar komt nooit in een life-programma. Dus een beetje nutteloos om ieder jaar zo’n verzoek in te dienen. Kansloze actie dus.

  Als, ja als het koninklijk paar ooit aan een programma zou gaan meewerken, dan valt de keuze niet op een programma van zo’n laag niveau.

 5. Logisch toch ?

  Het is kleutertelevisie dus misschien iets voor de prinsesjes.

 6. vincent

  …En dan door naar LINGO…? Meid, durf te dromen!

 7. AnZoRadio

  Hoop doet leven…

 8. tv kijker

  Kunnen die twee van Life 4 You wel normaal doen dan? Ze zijn irritant, schreeuwerig en kinderachtig. Blijf dromen Irene!

 9. Freud

  De volhouder wint. Ben alleen bang dat ze door de TV kantine niet meer gaan komen. Weet zeker dat ze daar naar kijken……….

 10. Ben

  Irene, wanneer ga jij nou eindelijk weer eens een eigen studio show doen voor RTL?

 11. Ome Frans

  Droom maar lekker verder Irene …

 12. Eric

  Dat doet ze trouwens erg leuk op 100 % nl.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.